Filmhír: Keith Richard felháborította a DisneytFilmhírek
Keith Richard "Apa szippantós" megjegyzése felháborította Disney vezetőségét. A Disney Stúdió megfosztotta Richardot, >>>

Keith Richard felháborította a Disney vezetőségét

Keith Richard "Apa szippantós" megjegyzése felháborította Disney vezetőségét.
A Disney Stúdió megfosztotta Richardot, aki Johnny Depp apját alakítja a filmben a "Kalózok" filmbemutatójának további reklámozásában való részvételtől.


Viccelődő beszólása apja hamvainak és kokainnal való összekeveréséről talán jót tett "Rosszfiú" imidzsének, de úgy tűnik Keith Richard egy kicsit túl rock n'roll-os a Disney-hez.
A Los Angeles Times szerint Richard viccnek szánt megjegyzése apja hamvai és kokain keverékének felszippantásáról a frászt hozta a "Karib tenger kalózai: A világ végén" vezető igazgatóságára. A megjegyzést Keith egy Britt magazinnak az NME-nek adott interjúja során tette.

"Keith nem fog részt venni a film további promóciós publikálásában"- mondta Dennis Rice, a Disney egyik vezetője. " Amikor egy vezető publicistánk elém tette a 'hamvas' sztorit, arra gondoltam, 'hogy fogunk ebből kimászni?'"
A Rolling Stones gitárosa által adott interjú idézett részlete így szólt: "A legfurcsább dolog, amit valaha felszívtam? Az apám. Felszippantottam az apámat."

"Elhamvasztották, s én nem tudtam ellenálni, hogy össze ne keverjem 'őt' egy kis porral. Apámat úgysem érdekelte volna... Egész jó volt, és még mindig élek."

De közben Richard határozottan kijelentette, hogy beszólása csupán vicc volt. Keith Richard zenekara weblapján is reagált az esetre, mondván: "Az egész sztorit szokás szerint félreértik" hozzátéve:" Életem e szakaszában nem használnék kokaint, ha csak nem öngyilkoságot akarnék elkövetni".

A tavalyi "Kalózok" rész több, mint egy milliárd dollár bevételt hozott világszerte.

Fülig Jimmy

2007. április 11.

  • Ehhez a cikkhez: Keith Richard felháborította a Disneyt jelenleg nincsennek további képek.
  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 2 Átlagolt érték: 5
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

FilmhírekSzínészek, rendezők