Filmhír: Renée Zellweger tripláznaFilmhírek
Renée Zellweger, Hugh Grant és Colin Firth színészeket, a zuhogó eső ellenére háromezres tömeg várta A Bridget Jones: >>>
Renée Zellweger triplázna

Renée Zellweger, Hugh Grant és Colin Firth színészeket, a zuhogó eső ellenére háromezres tömeg várta A Bridget Jones: Mindjárt megőrülök! premierje előtt. Az Oscar-díjas színésznő bejelentette, hogy akár harmadszorra is belebújna a szingli Bridget bőrébe. A Bridget Jones: Mindjárt megőrülök! november 9-i, esti angliai premierje előtt, a viharos idő és a zuhogó eső ellenére háromezres tömeg gyűlt össze a londoni Leicester Square-en.

A Sun értesülése szerint a vörös estélyi ruhát és aranyszínű, tűsarkú szandált viselő amerikai színésznő már kezdi visszanyerni filigrán alakját, de a sanyarú fogyókúra ellenére is szívesen újra belebújna az állandóan bort szopogató és füstölő szingli Bridget Jones bőrébe.

Már ha Helen Fielding megírja a regényfolyam harmadik kötetét, illetve a filmek alapjául szolgáló forgatókönyvet.

Esernyője alatt hevesen autogramot osztogatott a tülekedő Bridget-rajongóknak, és bizonygatta, hogy az állandó esőzések, és a csontig hatoló hideg ellenére imádja Angliát.

A kezén viselt eljegyzési gyűrűt fitogtató kérdések elől elegánsan kitért, noha már ország-világ tudja, hogy barátja, Jack White, a White Stripes frontembere feleségül kérte. Ám a bejelentéssel karácsonyig várni akar a szerelmespár.

Renée mellett természetesen megjelent a 44 éves Hugh Grant, aki a nőfaló Daniel Cleavert, és Colin Firth, aki Bridget sarkos-pedáns ügyvédbarátját, Mark Darcy-t alakítja.

Hugh Grant egyébként első alkalommal mutatkozott a nyilvánosság előtt 30 éves szerelmével, Jemima Khannal.

A premieren Elton John, Ozzy és Sharon Osbourne és Robbie Williams is megjelent és gratulált a stábnak.

Forrás: Danubius

  • Ehhez a cikkhez: Renée Zellweger triplázna jelenleg nincsennek további képek.
  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 0 Átlagolt érték: 0  
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

DVD filmekMozifilmek