Filmhír: Richard Gere botrányos csókjaFilmhírek
Richard Gere "botrányos" csókja

Új-Delhiben három ügyvéd jogi eljárás indítására adta be kérelmét az Indiai bírósághoz Richard Gere és a Hollywood-i szinésznő >>>

Richard Gere "botrányos" csókja

Új-Delhiben három ügyvéd jogi eljárás indítására adta be kérelmét az Indiai bírósághoz Richard Gere és a Hollywood-i szinésznő Shilpa Shetty ellen nyilvános rendezvényen való csókolózás címén.


Az ügyész Poonal Chandra Bhandari beadványában "Botrányos viselkedés nyilvános helyen" bűntettével vádolja a két szinészt, amit India konzervatív társadalma nem tolerálhat - jelentette a Press Trust of India.
Két másik jogász egy másik panaszt nyújtott be a Ghaziabad-i (város Új-Delhi mellett) bírósághoz Shetty és azon TV társaságok ellen, amelyek a "bortányos" jelenetet sugározták - tette hozzá a hírügynökség.


Hasonló, általában feltűtési viszketegségben szenvedő egyének által benyújtott panaszok népszerű személyiségek ellen gyakoriak a konzervatív Indiában.

A panaszt kedden, egy nappal azután nyújtották be, amikor az AIDS segély műsor amelyen Gere átölelte Shetty-t és többször arcon csókolta sugárzása került. A műsor leadása után több indiai városban a felháborodott tömeg Richard Gere-t szalmabábuval jelképezve nyilvánosan elégette.
Kedden Dinesh Chandra Gupta bíró utasította az NDTV privát hírtelevíziótársaságot, hogy az incidensről készített eredeti videoszalagot a hét végéig szolgáltassa be.
A csókról készült fényképek a napilapok címoldalára kerülve bejárták az egész országot, ahol egyébként a szeretetkinyilvánítás e módjának nyilvános mutogatása és terjesztése nagyban tabunak számít.

Shetty próbálta enyhíteni a negatív kritikát mondván, hogy az ölelés és a csók teljesen ártatlan volt és korántsem tekinthető botrányosnak, csupán az emberek reagálják túl az esetet.
Szerdán a szinésznő szóvivője Dale Bhagwagar nem nyilatkozott a bírósági panasszal kapcsolatban, csak annyit mondott, hogy Shetty sajnos a nemzetközi hírnév árát fizeti ezúton.

"A médiának inkább az AIDS-re való figyelemfelkeltés promóciójával kéne foglalkoznia ahelyett, hogy csókokból ekkora ügyet kreálnak." - mondta Bhagwagar a hírügynökségnek.

Fülig Jimmy

  • Ehhez a cikkhez: Richard Gere botrányos csókja jelenleg nincsennek további képek.
  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 0 Átlagolt érték: 0  
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

FilmhírekSzínészek, rendezők