Filmhír: Drew Barrymore a legszebbFilmhírek

Noha a szinész szülők klasszikus szépségével született, Drew Barrymore elsősorban a "vidámság mindenekfelett" >>>

Drew Barrymore a legszebb


Noha a szinész szülők klasszikus szépségével született, Drew Barrymore elsősorban a "vidámság mindenekfelett" alapú életfelfogásának tulajdonítja első helyezését a "Száz legszebb ember" listán.

"Én úgy gondolom, hogy a boldogság tesz valakit csinossá, és punktum." - nyilatkozta a People magazinnak. "A boldog emberek szépek. Tükörré válnak és a boldogságuk sugárzik belőlük."

A 32 éve Barrymore uralja a pénteken megjelenő People magazin címlapját. Már négy alkalommal szerepelt a listán, de most került először a címlapra.


Barrymore-t, aki legújabb filmjében, a "Lucky You"-ban Eric Bana oldalán játszik, hatalmas boldogsággal tölti el, hogy címlap sztorit kapott a neves magazinban.


Drew egyike a 11 lánynak, köztük a három Jessica (Simpson, Alba és Biel), akiket make up nélkül fotóztak a most megjelenő kiadás számára.
A "legszebb emberek" listát többek közt olyan hírességek tarkítják, mint Brad Pitt , Angelina Jolie , George Clooney , Oprah Winfrey, Alicia Keys , Sandra Bullock , Leonardo DiCaprio, Tyra Banks, Nicole Kidman, továbbá

Jennifer Garner , Scarlett Johansson, Matthew McConaughey, Jennifer Aniston , Reese Witherspoon, Halle Berry , Julia Roberts , Jennifer Lopez , Carrie Underwood és Fall Out Boy's Pete Wentz.

Infó a filmről:

Lucky You
amerikai film 2007
dráma, vígjáték

Rendező: Curtis Hanson
Szereplők: Eric Bana, Drew Barrymore, Robert Duvall
Gyártó stúdió: Warner Bros.
Amerikai premier: 2007 május 4.

IMDb: Lucky You
Hivatalos honlap

Huck olyan pókerjátékos, aki mindig teljes gőzzel halad. De a személyes kapcsolataiban meghúzza a gyeplőt, ügyesen elkerül minden érzelmi kötelezettséget és a hosszútávú terveket. Huck elhatározza, hogy megnyeri a 2003-as póker világbajnokságot.
Ennek csak egyetlen jelentős akadálya van: az apja, a legendás pókerjátékos, aki évekkel ezelőtt elhagyta a családját. Végül úgy alakul, hogy ez a két rivális találkozik a pókerasztalnál a bajnokság végső összecsapásában...

Fülig Jimmy
  • Ehhez a cikkhez: Drew Barrymore a legszebb jelenleg nincsennek további képek.
  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 1 Átlagolt érték: 5
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

FilmhírekSzínészek, rendezőkMozifilmek