Thriller: ElsodródvaDVD filmek
Az Elsodródva egy izgalmas film, aminek valós történet az alapja. Hat régi jó barát egy trópusi hajókirándulásra indul egy luxusjachttal, >>>
Elsodródva
Open Water 2: Adrift
német film 2006
thriller

Az Elsodródva egy izgalmas film, aminek valós történet az alapja.

Hat régi jó barát egy trópusi hajókirándulásra indul egy luxusjachttal, de a történet szörnyű fordulatot vesz, és a végén szereplőinknek az életükért kell megküzdeniük.
A kérdéses jacht egy vakmerő agglegényé, Dané, aki most éppen a gyönyörű Michelle-lel randevúzgat. Úgy tűnik, hogy Dan az elmúlt években igencsak nagymenő lett, és eleinte nem is tudhatjuk pontosan, hogy Michelle a jóképű, sármos Danért magáért, vagy az állítólagos vagyonáért lelkesedik inkább.

A társaság Zach születésnapját akarja megünnepelni, és Dan meghívja régi barátait, hogy jöjjenek el a jachtjára egy hajókirándulás erejéig. A laza Zach motorbiciklivel és Lauren nevű barátnőjével érkezik a mexikói tengerparti üdülőhelyre. Őt Amy követi, férjével, Jamesszel, és az újszülött gyerekükkel, Sarával.

Vitorlát bontanak, és egy kicsit furcsának találják, hogy Amy mindig mentőmellényt hord a hajón, de az igazságot csak James tudja. Amy egész életében rettegett a víztől, mivel gyerekkorában látta, ahogyan az apja belefulladt az óceánba.
Mindazonáltal Amy fóbiája nem nagyon ejti kétségbe a társaságot. Folyik a pezsgő, jó a hangulat. Néhány órával az indulás után a csapat egy gyönyörű zátonynál vet horgonyt a nyílt vízen. Szépen süt a nap, és mindenki a tengerben lubickol a nagy hőségben. Csak Dan és Amy marad a fedélzeten, mert Amynek a babával kell törődnie.
Hirtelen ötlettől vezérelve Dan úgy próbálja kigyógyítani Amy-t félelméből, hogy szó szerint a mélyvízbe dobja, majd követi őt. De ami eleinte vicces volt, az végzetes hibának bizonyul, mert a haverok észreveszik, hogy elfelejtették leengedni a fedélzeti létrát, és nem tudnak visszamászni a hajóra.

Pánik és dühroham lesz úrrá rajtuk, amint hiába próbálnak meg visszakapaszkodni a fedélzetre, de az túl magasan van és túl csúszós. Megpróbálnak egy búvártőrrel felkapaszkodni, de ez a kísérlet egy véletlen baleset miatt majdnem Zach életébe kerül. Míg a mentőhajóra várnak, egyre fokozódik a feszültség a barátok között.

A szárazföld azonban nem kerül közelebb, és az elmenő hajók is túl messze vannak. Órákon át sodródnak a kristálytiszta trópusi paradicsom és a csodálatos zátony vízében, ami már az életüket veszélyezteti. De a helyzet akkor fordul még ennél is komolyabbra, amikor meghallják, hogy a baba felsír a hajón.
Az Elsodródva drámai versenyfutás az idővel, amely szörnyű végkifejletbe torkollik.

Szereplők:
Susan May Pratt, Richard Speight Jr., Niklaus Lange, Ali Hillis, Cameron Richardson, Eric Dane
Rendező: Hans Horn
Forgalmazza: SPI International
Hossz: 95 perc

DVD Információk:
Hang: DD 5.1
Szinkronok: magyar, angol
Feliratok: magyar, angol
Kép: 2,35:1 (16:9)
DVD Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen eléréssel
Előzetesek

DVD Premier: 2007 április 5.
  • Ehhez a cikkhez: Elsodródva jelenleg nincsennek további képek.
  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 0 Átlagolt érték: 0  
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

DVD filmek