Filmhír: Chris Rock - Apa vagy nem apa?Filmhírek

A hölgy, aki azt állítja, hogy a népszerű szinész, Chris Rock az apja az ő 13 éves fiának, most DNS tesztet kér, mivel >>>

Chris Rock - Apa vagy nem apa?

A hölgy, aki azt állítja, hogy a népszerű szinész, Chris Rock az apja az ő 13 éves fiának, most DNS tesztet kér, mivel nem teljesen biztos benne, hogy tényleg ő az apa.


Kali Bowyer márciusban egy kérelmet nyújtott be Bulloch County bíróságához azt állítva, hogy a híres komikus az ő 13 éves gyermekének az apja.
"Ha 100%-ig biztos lennék benne, nem kértem volna DNS vizsgálatot. Egyenesen az ügyvédekhez és a bírósághoz fordultam volna gyermektartás ügyében." - nyilatkozta Bowyer a Statesboro Heraldnak.
"Nehéz dolog egy szülő számára, hogy ilyen tesztet kérjen, főleg, ha a nyilvánosság ekkora érdeklődést mutat az ügy iránt."
Rock elismerte, hogy volt egy rövidtávú kapcsolata a hölggyel, és kész alávetni magát a DNS vizsgálatnak.


Bowyer azt is elmondta, hogy azért kér gyermektartást fia számára, mert beteg. A betegség fajtájáról nem nyilatkozott.
A múlt hónapban Rock kérte a Bulloch County legfelső bíróságát, hogy kezdjék meg az ügy vizsgálatát és állapítsák meg, hogy ő-e a gyermek apja.

Chris Rock ügyvéde által benyújtott dokumentumokból kiderül, hogy a 42 éves komikus "szívesen kiveszi részét a gyermek felneveléséhez, taníttatásához szügséges támogatásból", ha bizonyítékot nyer, hogy ő az apja.
Miután márciusban Georgia államban beadta kérelmét, Bowyer később kérte, hogy ügyét helyezzék át New York államba. Ezzel ellentétben Rock ügyvédje ragaszkodig a Georgia-i bírósághoz.
Rock és felesége, Malak 10 éve házasok és két kiskorú gyermekük van.

Fülig Jimmy

  • Ehhez a cikkhez: Chris Rock - Apa vagy nem apa? jelenleg nincsennek további képek.
  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 0 Átlagolt érték: 0  
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

FilmhírekSzínészek, rendezők