Filmhír: Daniel Baldwin - ejtették a vádatFilmhírek

Pénteken ejtették az autólopás vádját Daniel Baldwin ellen. Orange County felsőbb bírósága kelly MacEachern bíró >>>

Daniel Baldwin - ejtették a vádat

Pénteken ejtették az autólopás vádját Daniel Baldwin ellen.
Orange County felsőbb bírósága kelly MacEachern bíró elnökletével rövid meghallgatás alatt elejtette a vádakat az ügyész javaslatára - nyilatkozta Farrah Emami, a körzeti ügyészség szóvivője.


"A tanúk és a vádlott vallomásai alapján megállapítottuk, hogy elegendő bizonyítékok hiányában nem tudunk előbbre lépni az ügyben." - mondta Emami.

A hatóságok azzal vádolták a szinészt, hogy ellopta egy barátja, Ken Smith 2003-as GMC Yukon tipusú autóját, de Baldwin mindig is állította, hogy ez egy félreértés. Smith bejelentette a kocsi eltűnését, de nem tudta, hogy unokatestvére azt közben kölcsönadta Baldwin-nek. - mondta a szinész.
Baldwin ügyvédje, Grant Hoagland elmondta, hogy Smith a napokban találkozott a vád képviselőivel és elmondta, hogy a letartóztatás egy tévedés volt.


"Ez nagyszerű! Mindvégig ezt igértük neki." - mondta Hoagland. "Én tudtam, hogy nincs semmi bizonyítékuk Daniel ellen."

Daniel, aki a szintén szinész William, Steven és Alec Baldwin testvére, jelenleg egy korábbi bírósági döntésből kifolyólag egy drog programban vesz részt, miután tavaly letartóztatták kokain birtoklás miatt. A rendőrség azt nyilatkozta, hogy a szinészt egy másik férfivel együtt egy Santa Monica-i hotelben találták kokain és más drogok társaságában.

Fülig Jimmy

  • Ehhez a cikkhez: Daniel Baldwin - ejtették a vádat jelenleg nincsennek további képek.
  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 0 Átlagolt érték: 0  
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

FilmhírekSzínészek, rendezők