Filmhír: A Sims filmvászonra költözikFilmhírek

Talán az lesz a címe "Sims: A film". Az Electronic Arts Inc. eladta minden idők legeladottabb számítógépes játéka, >>>

A Sims a számítógépről a filmvászonra költözik

Talán az lesz a címe "Sims: A film". Az Electronic Arts Inc. Eladta minden idők legeladottabb számítógépes játéka, a Sims megfilmesítési jogát a 20th Century Fox-nak - jelentette be a Variety.


A "The Sims" az EA egyik legnagyobb franchise-a és beleértve a folytatásokat és a bővítéseket, mint például a "Sims: Házikedvencek" és a "Sims: Évszakok", majdnem 85 millió darabszámos eladásnál tart hét évvel az első példány megjelenése után.

A gyakran "virtuális babaház"-nak nevezett játékban a játékos szimulált embereket irányít segíthet nekik barátkozni, megfelelő munkát találni, vagy éppen vásárolni, szóval szinte bármit, amitől boldog életet élhetnek.
"A The Sims egy régi történet interaktív verzióját kelti életre, amely lényege, hogy megtudjuk milyen is az, ha mindenekfeletti hatalmunk van és hogy bánunk vele." - mondta Rod Humble, az EA Sims stútiójának vezetője.

Sims

A "The Sims"-et a legendás játék designer Will Wright készítette, aki arról híres, hogy olyan játékokat készít, amelyben a játékosok kialakíthatják saját kis világukat.
A Variety nem nyilatkozott az alku anyagi részleteiről, és az EA és a Fox szóvivői sem voltak egyelőre elérhetők.

Fülig Jimmy

  • Ehhez a cikkhez: A Sims filmvászonra költözik jelenleg nincsennek további képek.
  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 0 Átlagolt érték: 0  
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

MozipremierekFilmhírekMozifilmek