Vígjáték: Anya, lánya, unokája - Georgia RuleMozifilmek
Rachel (Lindsay Lohan) kamasz a négyzeten: iszik, káromkodik, veszekszik anyjával, egyszóval kezelhetetlen. >>>
Anya, lánya, unokája
Georgia Rule
amerikai film 2007
dráma, vígjáték

Rachel (Lindsay Lohan) kamasz a négyzeten: iszik, káromkodik, veszekszik anyjával, egyszóval kezelhetetlen. Mikor még autóbalesetet is okoz, anyjánál (Felicity Huffman) betelik a pohár. Alternatíve nem lévén kénytelen odavinni a lányát, ahova megesküdött, hogy soha többé nem tér vissza: saját Idaho-i szülővárosába.

Georgia nagyi (Jane Fonda) nem az a tipikus, ruhákat kötögető és sütiket sütögető vénlány. Életét szigorú keretek között, saját szabályai által behatárolva éli, és ugyanezeket várja el mindenkitől, aki átlépi a küszöbét. A fontossági sorrendben Isten az első, majd szorosan mögötte a Szorgos Munka. Ebbe a világba pottyan bele gyanútlanul a san franciscoi, lázadó unoka.

Rachel a kezdeti ellenállás után végül megadja magát, és elkezdi betartani az új szabályokat, s ezzel egyidőben a nagyi végre megismerheti unokáját, aki talán mégsincs teljesen elveszve. Ez a nyár unoka, anya és nagymama számára is emlékezetes lesz: családi titkokra derül fény, és a végén talán még nagy egymásra borulások is elképzelhetőek...

Garry Marshall régi motoros a szakmában, hiszen az ő neve fémjelzi direktorként a Micsoda nő!, a Krumplirózsa, az Oltári nő, valamint a Neveletlen hercegnő című nagysikerű vígjátékokat.

Kapcsolódó cikkek:
Fonda beolvas Lohan-nek!

Szereplők:
Jane Fonda, Lindsay Lohan, Felicity Huffman, Garrett Hedlund, Dermot Mulroney, Cary Elwes, Hector Elizondo, Christine Lakin, Laurie Metcalf
Rendező: Garry Marshall
Forgatókönyv: Mark Andrus
Operatőr: Karl Walter Lindenlaub
Vágó: Bruce Green, Tara Timpone
Zene: John Debney
Gyártó: Universal Pictures
Forgalmazza: Fórum Hungary
Hossz: 111 perc

Hazai mozipremier: 2007. szeptember 20.
Anya, lánya, unokája - Georgia Rule - Filmelőzetes

  • Ehhez a cikkhez: Anya, lánya, unokája - Georgia Rule jelenleg nincsennek további képek.
  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 8 Átlagolt érték: 3.5
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

DVD filmekMozipremierekMozifilmek