Sportfilm: Csoda a jégenDVD filmek
Sportrajongók, a karrier- és csapatfilmek szerelmesei számára. legalább olyan élmény a Csoda a jégen, mint amilyen élvezet volt >>>
Csoda a jégen
Miracle
amerikai film 2004
sportfilm

Sportrajongók, a karrier- és csapatfilmek szerelmesei számára. legalább olyan élmény a Csoda a jégen, mint amilyen élvezet volt néhány évtizede először látni a Rocky-t! Ezúttal egy megtörtént események alapján készült fantasztikus, lendületes sikersztorit láthatunk! A jéghoki kemény sport - az egyik legkeményebb. A jéghoki gyors sport - az egyik leggyorsabb. A jéghoki a férfiak sportja, az erő sportja, egy játék, amely a hatalomról szól. 1980 előtt két politikai nagyhatalom, két világrendszer állt egymással szemben, de csak egyetlen csapat uralkodott a jéghokiban: a Szovjetunió verhetetlen csapata!

Egy energikus és elhivatott amerikai hokiedző azonban hitt a lehetetlenben. Kiválasztott 26 fegyelmezetlen, nevelhetetlennek tűnő kölyköt, és egyedi edzésmódszerével igazi csapatot épített belőlük. 1980-ban a Téli Olimpián végre megmérettettek: végigverték a fél világot, és végül a döntőben szembe találták magukat az addig veretlen, legyőzhetetlennek hitt szovjet csapattal. Csodát vártak tőlük, és ők valóra váltották az álmaikat!

Szereplők:
Kurt Russel,
Patricia Clarkson,
Noah Emmerich,
Kenneth Welsh
Rendezte: Gavin O'Connor
Hossz: 130 perc
Forgalmazza: InterCom
Hangsávok:
angol DD5.1, német DD5.1,
olasz DD5.1
Feliratok:
magyar, angol, arab, bolgár, cseh, francia, görög, horvát, lengyel, német, olasz, spanyol, szlovén, török
Képarány: 16:9, 2.40:1

Megjelenés: 2004 November 11.
  • Ehhez a cikkhez: Csoda a jégen jelenleg nincsennek további képek.
  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 3 Átlagolt érték: 5
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

Mozifilmek