Thriller: Alpha DogDVD filmek
Jesse James Hollywoodot az FBI legkeresettebb bűnözőinek listáján szereplő egyik legfiatalabbjaként tartóztatták le >>>
Alpha Dog
amerikai film 2006
dráma, thriller

Jesse James Hollywoodot az FBI legkeresettebb bűnözőinek listáján szereplő egyik legfiatalabbjaként tartóztatták le 2005 márciusában Nicholas Markowitz, a San Fernando-völgyi tinédzser 2000 augusztusában történt elrablása és meggyilkolása kapcsán. A bűneset után nem sokkal négy másik embert már elfogtak és elítéltek, ám Hollywood még szabadlábon volt, amikor 2004-ben a film forgatása elkezdődött.

"Hollywood filmbeli alteregója, a hasonlóan ikonikus nevű Johnny Truelove (Emile Hirsch) fiatal drogkereskedő, aki ideje legnagyobb részét haverjaival, Frankie-vel (Justin Timberlake), Elvisszel (Shawn Hatosy) és Tikóval (Fernando Vargas) lógva tölti San Gabriel-völgyi kéglijében. Egy éjszaka azonban a lazulást megszakítja egy Jake Mazursky (Ben Foster) nevű junkie megjelenése, aki – mivel nem akarja leróni több mint ezer dolláros drogtartozását – hamarosan Johnny első számú ellenségévé válik.Jake-nek otthon is rosszul áll a szénája, mind jobban eltávolodik apjától (David Thornton) és mostohaanyjától (Sharon Stone), bár 15 éves féltestvére, Zack (Anton Yelchin) csodálattal és irigységgel tekint rá. Egy reggel egy szóváltást követően az otthonról elrohanó Zack éppen Johnnyba és haverjaiba botlik, akik foglyul ejtik a fiút, hogy túszuk legyen, amíg Jake vissza nem fizeti adósságát…" (Justin Chang)

Szereplők:
Ben Foster, Shawn Hatosy, Emile Hirsch, Justin Timberlake, Sharon Stone, Bruce Willis, Harry Dean Stanton, Chris Marquette, Alex Kingston, Amanda Seyfried, Lukas Haas
Rendező: Nick Cassavetes
Forgatókönyv: Nick Cassavetes
Operatőr: Robert Fraisse
Vágó: Alan Heim
Zene: Aaron Zigman
Forgalmazó: Intersonic
Hossz: 117 perc

Hivatalos honlap

DVD Információk:
Hang: DD 5.1
Szinkronok: magyar, angol, cseh
Feliratok: magyar, angol, cseh
Kép: 1.85:1 (16:9)
DVD Extrák:
Filmjelenetek, Plusz extrák

DVD Premier: 2007 szeptember 13.
  • Ehhez a cikkhez: Alpha Dog jelenleg nincsennek további képek.
  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 1 Átlagolt érték: 5
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

DVD filmekMozifilmek