Akció: WarMozifilmek
Miután Jack Crawford FBI-ügynök (Jason Statham) társát brutálisan meggyilkolja Rogue, a hírhedt bérgyilkos (Jet Li), >>>

War
amerikai film 2007
akció


Miután Jack Crawford FBI-ügynök (Jason Statham) társát brutálisan meggyilkolja Rogue, a hírhedt bérgyilkos (Jet Li), a férfi megfogadja, hogy kézre keríti a gyilkost és személyesen áll bosszút partnere halálért. Azonban Rogue-ot szinte elnyeli a föld és hosszú ideig nem ad életjelet magáról. Legközelebb három év múlva bukkan csak fel, hogy véres maffiaháborút robbantson ki Chan, a kínai gengszter (John Lone) és Shiro, a japán Yakuza-főnök (Ryo Ishibashi) bandája között.
Crawford még mindig nem tett le arról, hogy levadássza Rogue-t, így egy speciális osztag élén beavatkozik az összecsapásokba. A következményekkel nem törődve Crawford mindet megtesz azért, hogy elkapja Rouge-ot, ám amikor az üldöző és üldözött végre szembesül egymással, kiderül, hogy Rogue egyáltalán nem az, mint aminek látszik.

Philip G. Atwell (Kemény zsaruk) lélegzetelállítóan izgalmas akciófilmjében két nehézsúlyú akciósztár, Jason Statham és Jet Li kerül szembe egymással egy ázsiai maffiaháború erőszakos viharában.

Szereplők:
Jet Li, Jason Statham, Devon Aoki, Nicholas Elia, Luis Guzman, John Lone
Rendező: Philip G. Atwell
Forgatókönyv:
Lee Anthony Smith, Gregory J. Bradley
Operatőr: Pierre Morel
Vágó: Scott Richter
Zene: Brian Tyler
Forgalmazza: SPI International
Hossz: 91 perc

Hivatalos honlap

Hazai Mozipremier: 2007. november 1.

  • Ehhez a cikkhez: War jelenleg nincsennek további képek.
  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 4 Átlagolt érték: 4.5
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

DVD filmekMozipremierekMozifilmek