Thriller: InvázióMozifilmek
Carol Bennet (Nicole Kidman) pszichiáter környezetében különös események történnek, amelyeket először nem is kapcsol össze >>>
Invázió
The Invasion
amerikai film 2007
thriller, sci-fi

Carol Bennet (Nicole Kidman) pszichiáter környezetében különös események történnek, amelyeket először nem is kapcsol össze egy űrsikló balesetével. Egyik betege azt állítja, hogy férje egy idegenné változott át; váratlanul lecsökken az utcai erőszak; és fia, Oliver Halloween-cukorkájában furcsa anyag érkezik Carol otthonába - valami, ami olyan, mintha élne... Carol elmondja barátjának és kollégájának, Ben Driscollnak (Daniel Craig), hogy úgy érzi, nagy baj van, és különösen aggasztó, hogy hatóságok nem vesznek tudomást az ügyről: azt hajtogatják, hogy csupán egy újfajta influenza-járvány tört ki. Carol lassan rájön, hogy azok az emberek, akiknek a védőoltásokat kellene beadniuk, valójában a kórokozót terjesztik.

Az ismeretlen eredetű spóra alvás közben támadja meg az ember DNS-ét, és a fertőzött személyt olyasvalakivé változtatja át, aki belülről nem emlékeztet többé egykori önmagára. Kihal belőle minden érzés, és már csak egy cél vezérli: továbbadni a fertőzést. Carol, miközben minden erejét megfeszítve próbál ébren maradni, kétségbeesett utazásra indul a megváltozott világban, hogy megtalálja fiát. Bármennyire fél is, nyugodtnak kel maradnia, nehogy leleplezzék… nem mutathat érzéseket… és ami a legfontosabb, nem alhat el.

Szereplők:
Nicole Kidman, Daniel Craig, Jeremy Northam, Jeffrey Wright, Jackson Bond
Rendező: Oliver Hirschbiegel
Forgatókönyv: Dave Kajganich
Író: Jack Finney
Gyártó stúdió: Warner Bros.
Forgalmazza: InterCom
Hossz: 93 perc

IMDb
Hivatalos honlap

Hazai Mozipremier: 2007. november 15.

Invázió (The Invasion) - Filmelőzetes

  • Ehhez a cikkhez: Invázió jelenleg nincsennek további képek.
  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 0 Átlagolt érték: 0  
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

DVD filmekMozipremierekMozifilmek