TV-sorozat: Grace Klinika - 1.évadDVD filmek
A történet középpontjában Meredith Grey (Ellen Pompeo) áll, az a céltudatos nő, aki mindent megtesz annak érdekében, hogy teljes >>>
Grace Klinika - 1.évad - 2 DVD
Grey's Anatomy
amerikai film 2005
TV-sorozat, dráma, romantikus, vígjáték

A történet középpontjában Meredith Grey (Ellen Pompeo) áll, az a céltudatos nő, aki mindent megtesz annak érdekében, hogy teljes életet élhessen egy olyan felelősségteljes munka mellett, ami mindezt lehetetlenné teszi. Elsőéves sebészeti gyakornokként dolgozik a Seattle Grace Kórházban barátaival, a szintén rezidensi évüket töltő Cristina Yanggal (Sandra Oh), Izzie Stevensszel (Katherine Heigl), George O'Malleyvel (T. R. Knight)és Alex Karevvel (Justin Chambers), akikkel tegnap még az iskolapadban ültek. Ma azonban már életek múlnak rajtuk.

Az öt gyakornok a lehető legstresszesebb környezetben próbálja magánéletét egyenesben tartani. Meredith Grey orvosi ambíciója mögött egy sötét titok lappang: édesanyja szörnyű betegségben szenved.
Cristina Yang az ellentmondások embere: minden lehetőséget megragad, ami előreviheti, mégis képtelen előbbre jutni.
Izobel "Izzie" Stevens, a kisvárosi lány fehérnemű-modellként kereste meg az orvosi egyetemre valót, most kollégái elismeréséÊrt küzd.
George O'Malley az a jópofa srác a szomszédból típus, melegszívű, de bizonytalan, aki valahogy mindig rosszkor van rossz helyen, és ezt a tulajdonságát a műtőben is gyakorolja. Legnagyobb bánatára Meredith úgy kezeli őt, mint egyet a "lányok közül". És persze Alex Karev, a negatív hős, akit mindenki imád utálni, ő az arrogáns és ambiciózus gyakornokok megtestesítője. És persze ott vannak még a kórházban dolgozó, a rezidenseket segítő, néha nagyon kemény helyzetbe hozó orvosok is: a sebészeti osztály vezetője, Dr. Richard Webber (James T. Pickens), Dr. Miranda Bailey (Chandra Wilson) és McCsábító, azaz Dr. Derek Shepherd (Patrick Dempsey).

1-9. epizód

Kapcsolódó cikkek:

Grace klinika - 2. évad (7 DVD)
Grace klinika - 3. évad (7 DVD)
Grace klinika - 4. évad (5 DVD)

Szereplők:
Ellen Pompeo, Sandra Oh, Katherine Heigl, Justin Chambers, T.R. Knight, Chandra Wilson, James Pickens Jr., Patrick Dempsey, Isaiah Washington, Kate Walsh
Rendezők: John David Coles, Adam Davidson, Mark Tinker
Gyártó stúdió: BuenaVista-Disney
Forgalmazza: InterCom
Hossz: 378 perc

DVD Információk:
Hang: Stereo, DD 5.1
Szinkronok: magyar, angol, lengyel
Feliratok: magyar, angol, lengyel, ivrit, görög, török
Kép: 1,78:1 (16:9)
DVD Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen eléréssel
Egyéb - kulisszatitkok
Egyéb - a sorozatindító rész anatómiája
Alternatív kezdés (főcím)
Kimaradt jelenet(ek)
Audiokommentár, Előzetesek

DVD Premier: 2007 november 6.

  • Ehhez a cikkhez: Grace Klinika - 1.évad jelenleg nincsennek további képek.
  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 1 Átlagolt érték: 5
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

DVD filmek