Magyar film: Majdnem szűzMozifilmek
Boróka (Ubrankovics Júlia), a film hősnője elhatározza, hogy a 18. születésnapjára - az otthonteremtésre kapott milliókból egy drága >>>
Majdnem szűz
magyar film 2008
dráma

Boróka (Ubrankovics Júlia), a film hősnője elhatározza, hogy a 18. születésnapjára - az otthonteremtésre kapott milliókból egy drága szállodában ünnepel szerelmével, Jánossal (Hujber Ferenc).

A pénz gyorsan elfogy, így a paradicsomi állapot véget ér.
János visszaélve Boróka érzéseivel, testi szolgáltatásokra kényszeríti a lányt, és mivel imádja a motorokat, elcseréli szerelmét egy Harley Davidsonra.
A szeretetre éhező fiatal árva így egy Ronaldó (Kaszás Gergő) nevű strici foglya lesz és borzalmas élményeket él át, míg végül az első adandó alkalommal megszökik.

Egy lottózóban megismerkedik Móriccal (Tóth Attila), a kirakatrendezővel. Ő fogadja be a Ronaldó elől menekülő Borókát. Mindkettőjük sorsában fordulatot hoz, az az Uniós tanfolyam, amely prostitúcióból élő lányok számára kínál menedzseri képesítést. Boróka szorgalmasan jár a tanfolyamra sorstársnőivel. Angolt és számítógépes ismereteket tanul. Kiderül róla, hogy talpraesett és sikeresen tudja eladni a nagy tömeg piros esernyőt, valamikori ismerőseinek.
Ronaldó nem nyugszik bele a lány elvesztésébe és haverjával együtt utána veti magát. Feltett szándéka, hogy mindenáron felkutatja, és megtorolja a szökését...

Szereplők:
Ubrankovics Juli, Hujber Ferenc, Tóth Attila, Kaszás Gergő
Rendező: Bacsó Péter
Operatőr: Andor Tamás
Vágó: Csillag Manó
Zene: Vukán György
Gyártó stúdió: Megafilm
Forgalmazza: Hungaricom
Korhatár: 16 éven felülieknek
Hossz: 105 perc

Hazai mozipremier: 2008. március 20.


  • Ehhez a cikkhez: Majdnem szűz jelenleg nincsennek további képek.
  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 4 Átlagolt érték: 3.75
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

DVD filmekMozipremierekMozifilmek