Dráma: Út a vadonbaMozifilmek
Egy szép nap csak úgy fogod magad, belegyömöszölöd a hátizsákodba a legszükségesebb holmikat, elhajítod az irataidat, >>>
Út a vadonba
Into the Wild
amerikai film 2007
kaland, dráma

Egy szép nap csak úgy fogod magad, belegyömöszölöd a hátizsákodba a legszükségesebb holmikat, elhajítod az irataidat, és nekivágsz az útnak, hogy megtaláld a kék égnek azt a darabkáját, ami hiányzik az életed kirakósjátékából.

Pont erre a szép feladatra vállalkozik az ifjú Chris McCandless (Emile Hirsch), mikor elindul 1990 nyarán, abban reménykedve, hogy Alaszka semmihez sem hasonlítható levegője őt is végtelenül szabaddá teszi.
Maga mögött hagyva sikert, pénzt, csillogást, és egy hasonlóan lázadó szellemű nővért (Jena Malone), Chris gyalog és stoppal két éven át járta és fedezte fel Amerikát, mielőtt bekövetkezett volna tragikus halála, amit részben az éhezés, részben mérgezés okozott, valahol az alaszkai Denali Nemzeti Park peremén...Ezt a történetet filmesítette meg Hollywood egyik legkevésbé beskatulyázható zsenije, az immár negyedik moziját rendező, színészként Oscar-díjas Sean Penn.

Szereplők:
Emile Hirsch, Vince Vaughn, Marcia Gay Harden, William Hurt, Catherine Keener, Kristen Stewart, Zach Galifianakis, Jena Malone, Hal Holbrook
Rendező: Sean Penn
Forgatókönyv: Sean Penn
Operatőr: Eric Gautier
Vágó: Jay Cassidy
Zene: Eddie Vedde (Pearl Jam)
Gyártó: Paramount Vantage
Forgalmazó: UIP - Duna Film
Hossz: 140 perc

Hivatalos honlap

Hazai mozipremier: 2008. április 3.
  • Ehhez a cikkhez: Út a vadonba jelenleg nincsennek további képek.
  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 2 Átlagolt érték: 3
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

DVD filmekMozipremierekMozifilmek