Romantikus-vígjáték: Egy bébiszitter naplójaMozifilmek
Miután elvégezte az egyetemet, Annie Braddocknak (Scarlett Johansson) sürgősen pénzre van szüksége, ezért dadának jelentkezik >>>
Egy bébiszitter naplója
The Nanny Diaries
amerikai film 2007
romantikus, vígjáték

Miután elvégezte az egyetemet, Annie Braddocknak (Scarlett Johansson) sürgősen pénzre van szüksége, ezért dadának jelentkezik egy újsághirdetésben. Hamarosan rámosolyog a szerencse, két potenciális munkaadó képében. Mr. (Paul Giamatti) és Mrs. X (Laura Linney), a jómódú new jersey-i házaspár Grayer nevű négyéves kisfiuk mellé keres valakit.

Annie munkáscsaládból származik, anyja (Donna Murphy) mégis arról álmodozik, hogy kislányából egyszer megbecsült üzletasszony lesz. Annie-t viszont sokkal jobban vonzza az antropológai karrier lehetősége. Aztán a váratlan esély, hogy a város társadalmi elitjéhez tartozóknak dolgozzon, hirtelen egészen remek alternatívának tűnik a számára.Már ezelőtt is babysitterkedett, de fogalma sincs, mire vállalkozik, mikor elfogadja az állást.

Mrs. X-ről kiderül, maga a „Pradába bújt ördög”: elkényeztetett feleség, akinek egyre botrányosabb követelései lassan, de biztosan agyonnyomják Annie-t. Mindennek tetejébe Mr. X sosincs otthon, így a dada munkaadói omladozó házasságának kellős közepén találja magát.

Az elkövetkező kilenc őrjítő hónapban Annie-nek egy zsonglőr ügyességére lesz szüksége, hogy boldogulni tudjon a házaspárral, problémáikkal, kisfiukkal, és egy új szerelemmel (Chris Evans)...

Szereplők:
Scarlett Johansson, Laura Linney, Chris Evans, Paul Giamatti, Alicia Keys, Donna Murphy
Rendezők:
Shari Springer Berman, Robert Pulcini
Forgatókönyv:
Emma McLaughlin és Nicola Kraus regénye alapján: Shari Springer Berman, Robert Pulcini
Operatőr: Terry Stacei
Vágó: Robert Pulcini
Zene: Mark Suozzo
Gyártó: The Weinstein Company
Forgalmazza: Budapest Film
Hossz: 106 perc

Hivatalos honlap

Hazai mozipremier: 2008. március 6.

Egy bébiszitter naplója - Előzetes:
  • Ehhez a cikkhez: Egy bébiszitter naplója jelenleg nincsennek további képek.
  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 0 Átlagolt érték: 0  
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

DVD filmekMozipremierekMozifilmek