Vígjáték: Arizonai ördögfióka - Szinkronizált változatDVD filmek
Adott egy megrögzött bűnöző, akit már a bírók is a keresztnevén szólítanak, és előre tudják, hogy ismét csak fegyveres áruházi >>>
Arizonai ördögfióka - Szinkronizált változat
Raising Arizona
amerikai film 1987
vígjáték

Adott egy megrögzött bűnöző (Nicolas Cage), akit már a bírók is a keresztnevén szólítanak, és előre tudják, hogy ismét csak fegyveres áruházi rablás miatt kell bezsuppolniuk a delikvenst újabb néhány évre.

Adott egy csinos rendőrnő (Holly Hunter), aki valahogy mindig elpirul, ha a "gonosztevő" rákacsint, miközben éppen a nyilvántartásba szánt fotók készülnek róla.
A bűnöző végül jó útra tér és megkéri a rendőrnő kezét - csodálatos befejezés. A gond az, hogy ez még csak a kezdet. Akármennyire is igyekeznek - mert bizony nagyon igyekeznek - szerelmük gyümölcse csak nem akar beérni. Az utódlás kérdése még nyitott, a csinos feleség nem igazán gömbölyödik.
Pedig másoknak milyen könnyen megy! Ott van például az Arizona család, ahová egyből öt csöppséget pottyantott a gólya. Logikus következtetés: ahol ennyi gyerek van, ott talán észre sem veszik, ha egy eltűnik.
A fiatal házaspár jó útra tért férfi-tagja élete utolsó rablását hajtja végre, hogy egy igazi hús-vér csecsemővel térjen haza a leendő mamához. Talán minden jól is alakulna, ha nem éppen az "örökbefogadás" hetében kopog az ajtón két nyakig sáros ex-rabtárs, akik nem a főbejáraton hagyták el a dutyit…


Szereplők:
Nicolas Cage, Holly Hunter, John Goodman, Frances McDormand, Trey Wilson
Rendező: Joel Coen
Gyártó stúdió: 20th Century Fox
Forgalmazza: InterCom
Hossz: 91 perc

DVD Információk:
Hang: Stereo, Surround
Szinkronok: magyar, angol
Feliratok: magyar, angol, bolgár, horvát, román, szlovén
Kép: 1.85:1 (16:9)
DVD Extrák:
Interaktív menük
Közvetlen jelenetválasztás

DVD Megjelenés: 2008 február 7.
  • Ehhez a cikkhez: Arizonai ördögfióka - Szinkronizált változat jelenleg nincsennek további képek.
  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 0 Átlagolt érték: 0  
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

DVD filmek