Animációs: Full Metal Panic 5. - KüldetésDVD filmek
A történet egy alternatív jövőben játszódik, amikor a modern világ két nagy politikai táborra oszlik: a szokásos, >>>
Full Metal Panic 5. - Küldetés
japán film 2002
rajz-animáció, akció, sci-fi, vígjáték, TV-sorozat

A történet egy alternatív jövőben játszódik, amikor a modern világ két nagy politikai táborra oszlik: a szokásos, demokratikusnak tűnő rendszerre, illetve a kommunistához hasonló uralmi rendszerre. A két fél természetesen egymás ellensége, főhőseink az előbbi csapatba tartoznak.
Ez az oldal olyan technológiával rendelkezik, mely a normál világ előtt jár kb. 10 évvel, bizonyos, speciális képességekkel felruházott tagjainak, a "suttogók" jóvoltából, akik tudatalattijukban egy átlagember számára megmagyarázhatatlan elven működő fegyverek, technikai berendezések működési elveit, leírásait hordozzák.
Ez, a köznyelv által csak Fekete Technológiákként emlegetett tudás a magyarázata annak, miért küzdenek hatalmas robotok a csatamezőkön, és miért használnak gondolati úton működő fegyvereket, mint például a Lambda Vezérlő egység.

Hőseink a Mithril nevű titkos katonai szervezet tagjai, akik politikai hozzáĂĽllástól függetlenül a világbéke felé vezető rögös út egyengetésén munkálkodnak hipermodern technológiával készített eszközeik – elsősorban óriásrobotok és különféle speciális járművek vagy fegyverek – bevetésével.

A Mithril hősei és Kaname továbbra is veszélyben vannak. A rettegett terroristának, Gauronnak árulók segítségével sikerül kiszabadulnia és átvennie a hatalmat a DeDanaan. Egy olyan vírust szabadított a tengeralattjáróra, aminek segítségével csak ő képes irányítani a rendszert.
Kanamét és Tessát túszul ejti valamint a teljes legénységet eltűnteti a hajóról. Csak Kurtz és Sousoke maradnak.
Eljött az idő, hogy a két ősi ellenség Sousoke és Gauron valamint félelmetes védelmezőik, az óriásrobotok megküzdjenek egymással és végleg eldőljön a harc.

Szereplők: Rajzfilmfigurák
Rendező: Koichi Chigira
Forgalmazza: Klub Publishing
Hossz: 125 perc

DVD Információk:
Hang: DD 2.0
Szinkronok: magyar, japán
Felirat: magyar
Kép: 1,33:1 (4:3)
DVD Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen eléréssel
Előzetesek
Vázlatrajzok

DVD Premier: 2008. február 28.
  • Ehhez a cikkhez: Full Metal Panic 5. - Küldetés jelenleg nincsennek további képek.
  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 1 Átlagolt érték: 5
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

DVD filmek