Vígjáték: Bébi mamaMozifilmek
Kate Holbrook, a sikeres szingli üzletasszony régóta a magánélet elé helyezi a karriert. Ám 37 évesen végre úgy dönt, gyermeket >>>
Bébi mama
Baby Mama
amerikai film 2008
vígjáték

Kate Holbrook, a sikeres szingli üzletasszony régóta a magánélet elé helyezi a karriert. Ám 37 évesen végre úgy dönt, gyermeket szeretne. A terv azonban gellert kap, amikor kiderül, hogy Kate esélye egy saját gyermekre millió az egyhez. Ám az elszánt Kate nem tántorodik el, hanem „kiadja” a terhességet egy dél-philadelphiai prolilánynak, Angie Ostrowiskinek. Sima ügy.
Miután megtudja az adoptációs központ fejétől, hogy Angie teherbe esett, Kate átvált fészekrakó üzemmódba: könyveket olvas, bababiztosra alakítja lakását, és keresni kezdi a legjobb óvodákat. Ám a főnöknő jól szervezett stratégiája a feje tetejére áll, amikor a bébi mamája felbukkan nála, mert nincs hol laknia.
Egy fékezhetetlen erő találkozik egy mozdíthatatlan tárggyal, amikor Kate megpróbál a vibráló Angie-ből tökéletes kismamát faragni. A csatározások közepette rájönnek, hogy két család létezik: amelyikbe beleszületsz, és amit alapítasz.

Két nő, egy lakás, kilenc hónap - és egy nagyon baba vígjáték!

Szereplők:
Tina Fey, Amy Poehler, Sigourney Weaver, Dax Shepard, Greg Kinnear
Rendező: Michael McCullers
Producerek: Lorne Michaels, John Goldwyn
Operatőr: Daryn Okada
Gyártó stúdió: Universal
Forgalmazza: UIP-Duna

IMDb
Hivatalos honlap

Hazai Mozipremier: 2008. június 19.

Baby Mama - Filmelőzetes:

  • Ehhez a cikkhez: Bébi mama jelenleg nincsennek további képek.
  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 2 Átlagolt érték: 5
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

DVD filmekMozipremierekMozifilmek