Zenés film: U2 3DMozifilmek
Digitális változat csak a Palace Westend mozi műsorán! A világ legelső élőben felvett digitális 3D filmje egyedül álló háromdimenziós >>>
U2 3D
amerikai koncertfilm 2008

Digitális változat csak a Palace Westend mozi műsorán! A világ legelső élőben felvett digitális 3D filmje egyedül álló háromdimenziós élmény, amely a nézőit a világ leghíresebb zenekarának egy óriás koncertjére repíti el. A digitális 3-D képi világ és a sokcsatornás surround hang egyesítése egy élő U2 koncert eksztázisával, amelyet a dél-amerikai „Vertigo” koncertjük utolsó állomásán vettek fel, egy olyan felejthetetlen atmoszférát teremt, amelyet eddig még sem koncert film sem pedig 3-D produkció nem volt képes. Mi lehetne nagyobb élmény egy valódi rajongónak, mint fent állni a színpadon Bono és a többiek mellett, miközben hömpölyög a zene és a tömeg?

A filmkészítés egy új dimenzióját nyitva meg, a U23D egy olyan utazásra viszi el nézőit, amelyet még sokáig mesélni fognak. A filmben újra hallhatunk jó néhány régebbi nótát, mint “Pride (In the Name of Love),” “Sunday Bloody Sunday,” “Miss Sarajevo,” “Where the Streets Have No Name,” “With or Without You,” “Bullet the Blue Sky,” “The Fly” és a “One,”, de a frissebbekből is akad pl.: “Beautiful Day,” “Love and Peace or Else,” és a “Vertigo,”.

Szereplők: U2, Bono, Adam Clayton, Larry Mullen Jr., The Edge
Rendezők: Catherine Owens, Mark Pellington
Operatőr: Peter Anderson, Tom Krueger
Producer: John Modell, Catherine Owens
Vágó: Olivier Wicki
Gyártó: National Geographic World Films
Hossz: 85 perc

IMDb
Hivatalos honlap

Mozipremier: 2008. március 27.

U2 3D Preview Clips

  • Ehhez a cikkhez: U2 3D jelenleg nincsennek további képek.
  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 2 Átlagolt érték: 5
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

DVD filmekMozipremierekMozifilmek