Filmhír: MoziFanatikusok ÉjszakájaFilmhírek

Indul a Red Bull Mozi Fanatikusok Éjszakája! 2008. Április 18-ról 19.-re virradó este (18:00 órától 06:00 óráig) bárki számára >>>

Indul a MoziFanatikusok Éjszakája


Április 18-ról 19-re virradó este, 18:00 órától 06:00 óráig bárki számára elérhetővé válik 3 multiplex mozi, a Palace Westend, Mammut és a Lurdy Ház teljes filmkínálata. Az 1990Ft-os egységáron megvásárolható jegy bárkit feljogosít arra, hogy az említett mozikomplexum valamelyikébe betérjen, és annyi filmre üljön be, vagy annyit ingázzon a mozik között, amennyi az idejébe és energiájába belefér. 37 terem, 52 film, és 720 percnyi filmélmény.

A műsorra tűzött filmek az elmúlt két év repertoárjából áll össze, az alkotásokat tematikusan vetítik: lesz kultfilm, romantikus alkotás, vígjáték, mese és sci-fi. A látogatók premier előtti vetítésen nézhetik meg a Börtönvonat Yumába című filmet.


A tavalyi eseményre több mint fél millióan voltak kíváncsiak, vagyis egyértelmű, hogy az ilyesfajta rendezvényekre nagy az igény. Fanatikusok és filmőrültek pedig vannak. Magyarországon 1999-ben állítottak fel Guinness rekordot filmnézéssel kapcsolatban: 3 budapesti egyetemista 39 óra 50 perccel tartja a hosszú távú mozinézés világrekordját, miközben 20 filmet néztek végig.

A filmek teljes listája a redbullmozifanatikusok.hu oldalon tekinthető meg.


  • Ehhez a cikkhez: MoziFanatikusok Éjszakája jelenleg nincsennek további képek.
  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 3 Átlagolt érték: 3
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

FilmhírekMozifilmek