Akció-vígjáték: ErőszakikMozifilmek
Ray (Colin Farrell) és Ken (Brendan Gleeson) életét egy pokoli munka keseríti meg, és amíg az ügy tisztázódik, főnökük (Ralph Fiennes) >>>
Erőszakik
In Bruges
angol, belga film 2008
akció, vígjáték

Ray (Colin Farrell) és Ken (Brendan Gleeson) életét egy pokoli munka keseríti meg, és amíg az ügy tisztázódik, főnökük (Ralph Fiennes) Londonból Brugesbe küldi őket egy kis pihenőre karácsony környékén. A két bérgyilkos a gótikus építészet és a kanálisok flamand városában próbál alkalmazkodni a turistaléthez, ami Kennek könnyebben, fiatalabb és izgágább pártfogoltjának azonban nehezebben megy. Ken élvezi a város árasztotta nyugalmat, míg Rayt még mindig kísértik a londoni vérontás képei.

Miközben főnökük hívását várják, egyre több helybélivel és turistával ismerkednek meg, valamint közelebbi kapcsolatba kerülnek az erőszakos középkori művészetekkel és egy amerikai törpe színésszel, aki Európában forgat művészfilmet.Erőszakik

Természetesen a gyengébbik nem képviselőivel is szorosabb ismeretséget kötnek, különös figyelmet fordítva néhány holland prostituáltra és a Ray fejét elcsavaró titokzatos Chloë-ra...Végül megérkezik a várva várt londoni telefon, de addigra ez a bruges-i kirándulás igazi élet-halál harccá válik a két szakember számára.

A filmet eredeti helyszíneken, Belgium egyik legszebb középkori városkájában, Brugesben forgatták, ami turisták tízezreinek kedvelt utazási célja.


Szereplők:
Colin Farrell, Brendan Gleeson, Ralph Fiennes, Clemence Poesy, Jeremie Renier
Rendező: Martin McDonagh
Forgatókönyvíró: Martin McDonagh
Zeneszerző: Carter Burwell
Operatőr: Eigil Bryld
Forgalmazza: Fórum Hungary
Korhatár: 16 éven felülieknek
Hossz: 117 perc

Hivatalos honlap
IMDb

Hazai Mozipremier: 2008. május 29.

In Bruges - Official Movie Trailer

  • Ehhez a cikkhez: Erőszakik jelenleg nincsennek további képek.
  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 3 Átlagolt érték: 3
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

DVD filmekMozipremierekMozifilmek