Romantikus-vígjáték: P.S. I Love You DVD filmek
A gyönyörű Holly Kennedy-nek (Hillary Swank) nem is lehetne boldogabb élete: nagy szerelméhez, a szenvedélyes >>>

P.S. I Love You

amerikai film 2007
dráma, romantikus, vígjáték

A gyönyörű Holly Kennedy-nek (Hillary Swank) nem is lehetne boldogabb élete: nagy szerelméhez, a szenvedélyes Gerry-hez (Gerard Butler) ment feleségül, aki bármikor képes mosolyt csalni az arcára. Így mikor a férfi betegségben meghal, Holly összeomlik és ő sem akar tovább élni. Csak egyvalaki tudná felrázni fásultságából, de ő már nincs az élők sorában. Senki sem ismeri jobban Holly vágyait és álmait, mint Gerry. Még szerencse, hogy volt egy terve, mielőtt elment.

Halála előtt Gerry számos levelet írt Holly-nak, melyek segítségével talán a nő nem csupán gyászán lesz úrrá, de ismét felfedezheti önmagát. Az első üzenet Holly harmincadik születésnapján érkezik egy torta és - a nő legnagyobb megrökönyödésére - egy magnókazetta formájában, melyen Gerry szól hozzá. A férfi arra kéri őt, hogy mozduljon ki otthonról és ünnepelje meg a születésnapját.Az elkövetkező hetekben, hónapokban mind újabb és újabb üzenetek jönnek Gerry-től, méghozzá a lehető legmeglepőbb formában, és mindegyik egy-egy új kalandra buzdítja Holly-t. Az üzeneteket mindig ugyanaz a mondat zárja: "P.S. I Love You" ("Utóirat: szeretlek.")
Holly anyja (Kathy Bates) és legjobb barátai, Denise (Lisa Kudrow) és Sharon (Gina Gershon) egyre jobban félnek attól, hogy Gerry levelei a múlthoz láncolják a nőt, az igazság viszont az, hogy minden egyes levél a felfedezésre váró jövőre irányítja Holly tekintetét.

Gerry szavait követve Holly izgalmas és gyakorta vidám felfedezőútra indul ebben a lélekemelő filmben, amely megható mesét sző a barátságról és a házasságról, valamint a szerelem erejéről, amely a halálból is képes új életet kovácsolni.


Szereplők:
Hilary Swank, Gerard Butler, Lisa Kudrow, Gina Gershon, James Marsters, Kathy Bates, Harry Connick Jr., Jeffrey Dean Morgan
Rendező: Richard LaGravenese
Író: Cecelia Ahern
Forgatókönyvíró: Richard LaGravenese, Steven Rogers
Zeneszerző: John Powell
Operatőr: Terry Stacey
Forgalmazza: SPI International
Korhatár: 12
Hossz: 120 perc

DVD Információk:
Hang: DD 5.1
Szinkronok: magyar, angol
Felirat: magyar
Kép: 2,35:1 (16:9)
DVD Extrák:
Interaktív menük, Jelenetek közvetlen eléréssel
Előzetesek - Mozielőzetes
Interjú - Beszélgetés a könyv írójával
Egyéb - Csettints! – Hogyan kell játszani?
Kimaradt jelenet(ek), Így készült...
Videoklip(ek), DVD ajánló(k)

IMDb

DVD Premier: 2008. május 22.

Official Trailer - P.S. I Love You

  • Ehhez a cikkhez: P.S. I Love You jelenleg nincsennek további képek.
  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 2 Átlagolt érték: 5
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

DVD filmekMozifilmek