Akció-fantasy: Hellboy II - Az AranyhadseregMozifilmek
Miután az emberiség és a fantázia láthatatlan birodalma közötti fegyverszünet véget ér, úgy tűnik, a világra rászakad a pokol. >>>
Hellboy II - Az Aranyhadsereg
Hellboy II: The Golden Army
amerikai film 2008
akció, fantasy

Miután az emberiség és a fantázia láthatatlan birodalma közötti fegyverszünet véget ér, úgy tűnik, a világra rászakad a pokol. Egy könyörtelen vezér, aki otthonosan mozog a fenti és a lenti világban egyaránt, szembeszáll vérvonalával, és lények megállíthatatlan seregét kelti életre. És most a bolygó legkeményebb, legdurvább szuperhősén a sor, hogy harcba induljon a könyörtelen diktátor és martalócai ellen. Az igaz, hogy vörös. Az is igaz, hogy szarva van. És az is igaz, hogy sokan félreértik. Ám ha rendesen el kell végezni a melót, akkor ideje szólni Hellboynak. A Paranormális Kutató és Védelmi Iroda egyre bővülő csapata, a tüzes Liz, a vizes Abe és a protoplazmás Johann Hellboy-jal együtt cirkál a földkéreg és a láthatatlan, mágikus burok közt, ahol a fantázia teremtményei testet öltenek. És Hellboynak - aki mindkét világban otthon van, de nem fogadja be egyik sem - választania kell az eddigi élete és egy ismeretlen, hívogató végzet között.


Az akció, a humor és a látványos lények rá jellemző elegyével folytatódik a világ legkeményebb, cicarajongó, pokolbéli hősének története. Nagyobb izmok, dögösebb fegyverek és ádázabb gonosztevők bukkannak fel az Oscar-jelölt rendező, Guillermo del Toro (A faun labirintusa) lenyűgöző fantáziavilágából.


Szereplők:
Ron Perlman, Selma Blair, Jeffrey Tambor, Doug Jones, Ladislav Beran
Rendező: Guillermo del Toro
Író: Mike Mignola
Forgatókönyvíró: Guillermo Del Toro
Operatőr: Guillermo Navarro
Producer: Lawrence Gordon, Lloyd Levin, Mike Richardson, Joe Roth
Vágó: Bernat Vilaplana
Zene: Danny Elfman
Gyártó: Universal
Forgalmazza: UIP-Duna

Hivatalos honlap
IMDb

Hazai Mozipremier: 2008. augusztus 21.

Hellboy II - Az Aranyhadsereg - Trailer - Filmelőzetes:

  • Ehhez a cikkhez: Hellboy II - Az Aranyhadsereg jelenleg nincsennek további képek.
  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 3 Átlagolt érték: 5
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

DVD filmekMozipremierekMozifilmek