Akció: HalálfutamMozifilmek
A Sci-fi a közel jövőben, 2020-ban játszódik, ahol az autósport egy új változata a tévénézők kedvence: a halálfutam. >>>
Halálfutam
Death Race
amerikai film 2008
akció, sci-fi, thriller

A sci-fi a közel jövőben, 2020-ban játszódik, ahol az autósport egy új változata a tévénézők kedvence: a halálfutam. A versenyen kizárólag életfogytiglanra ítélt rabok indulnak, fegyverekkel, páncéllal és egy rakás trükkös szerkezettel felspécizett járgánnyal. A győzelem egyenértékű a túléléssel.

A háromszoros bajnok autóversenyző, Jensen Ames nagymestere a túlélésnek ezen a kietlen vidéken, ami Amerikából lett. Amikor már azt hiszi, hogy jobbra fordul a sorsa, az ex-fegyencet lecsukják egy brutális gyilkosságért, amit nem ő követett el. Rákényszerül, hogy felvegye a legendás sofőr, az elpusztíthatatlannak tűnő közönségkedvenc Frankenstein álarcát, és egy nagyon egyszerű választás elé állítja őt a börtönsziget vezetője: vagy versenyez, vagy megrohad a cellájában.
A fémálarc mögé rejtett arcú rab egy eszelős, három napos küzdelem előtt áll.Ames-nek az ország legkeményebb börtönéből jövő leggonoszabb bűnözőket kell legyőznie, hogy elnyerje a díjat: a szabadságot. Ez az elszánt férfi a géppuskákkal, aknavetőkkel és lángszórókkal felturbózott monstre járgányával elpusztít mindent, ami az útjába kerül, hogy diadalmaskodjon a világ legbetegebb extrémsport-versenyében.

A Death Race, Sylvester Stallone 1975-ös akciófilmje alapján készült.
A Paul W.S. Anderson (Mortal Kombat, Kaptár, AVP) rendezte moziban a kortárs akciófilm elsőszámú sztárja, Jason Statham mellett Joan Allen, Tyrese Gibson (aki a Halálos iramban 2. részében már bizonyította, nem ijed meg a gyors autóktól); Ian McShane, Natalie Martinez és Jason Clarke vesz részt az ámokfutamban.


Szereplők:
Jason Statham, Ian McShane, Joan Allen, Natalie Martinez, Janaya Stephens, Robert LaSardo, Marcello Bezina
Rendező: Paul W.S. Anderson
Gyártó: Universal Pictures
Forgalmazza: UIP-Duna

IMDb

Hazai Mozipremier: 2008. október 16.

Death Race (2008) Movie Trailer - Filmelőzetes

  • Ehhez a cikkhez: Halálfutam jelenleg nincsennek további képek.
  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 4 Átlagolt érték: 4.5
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

DVD filmekMozipremierekMozifilmek