Családi film: Kémkölykök 2.: Az elveszett álmok szigeteDVD filmek
A nagysikerű családi kémkalandfilm újra itt van a Kémkölykök 2.: Az elveszett álmok szigete című vadonatúj epizóddal, >>>
Kémkölykök 2.: Az elveszett álmok szigete
Spy Kids 2: Island of Lost Dreams
amerikai film 2002
családi, kaland, sci-fi, vígjáték

A nagysikerű családi kémkalandfilm újra itt van a Kémkölykök 2.: Az elveszett álmok szigete című vadonatúj epizóddal, mely a Cortez szuperkém-család újabb nagyszabású akcióinak látványos, izgalmas és mulatságos krónikája!

Amikor utoljára láttuk őket, a Cortez gyerekek éppen beszálltak a családi bizniszbe, hogy visszaszerezzék elrabolt szüleiket. Észbontó kémmütyűrökkel, szerkentyűkkel és a magukhoz való, éles eszükkel felfegyverezve mentették meg a helyzetet, és bizonyították, hogy a gyerekek is lehetnek hősök.
Most Carmen és Öcsi már kettes szintű OSS ügynökök, és éppen belevágnak saját küldetésükbe – vagy legalább is azt hiszik. De ezúttal szükség lesz az egész családra – sőt, még sok minden másra is –, hogy megmentsék a világot egy titokzatos vulkánszigettől, melyet egy őrült tudós népesített be leleményes szörny-arzenáljával, és ahol mindegyik szerkentyűjük csődöt mond, így az eszükre kell hagyatkozniuk - no meg persze egymásra!

Robert Rodriguez nagysikerű családi akciómozijának folytatása gyerekeknek és szülőknek egyaránt fergeteges szórakozást kínál!

Szereplők:
Antonio Banderas, Carla Gugino, Alexa Vega, Daryl Sabara, Steve Buscemi, Mike Judge, Danny Trejo, Ricardo Montalban, Alan Cumming, Christopher McDonald, Tony Shalhoub, Bill Paxton
Rendező: Robert Rodriguez
Gyártó: Miramax
Forgalmazza: Fórum Home Entertainment
Hossz: 96 perc

DVD Információk:
Hang: DD 5.1
Szinkronok: magyar, angol
Feliratok: magyar, angol
Kép: 1,85:1 (16:9)
DVD Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen eléréssel
Előzetesek

DVD Megjelenés: 2008. június 5.
  • Ehhez a cikkhez: Kémkölykök 2.: Az elveszett álmok szigete jelenleg nincsennek további képek.
  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 2 Átlagolt érték: 5
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

DVD filmekMozifilmek