Családi film: ApafejDVD filmek
Sonny Koufax (Adam Sandler) harminckét éves, és legfontosabb feladatának azt tartja, hogy olyan távolról kerülje el a felnőtt életet, >>>
Apafej
Big Daddy
amerikai film 1999
családi, vígjáték

Sonny Koufax harminckét éves, és legfontosabb feladatának azt tartja, hogy olyan távolról kerülje el a felnőtt életet, amennyire csak lehetséges. Köszöni szépen, a maga részéről nem kér a felelősségből vagy egy feleségből, idétlen akar maradni, és kész.
Aztán a sors közbeszól: Sonny-ra egy félreértés folytán rábíznak egy ötéves gyereket (pedig nem is az övé); hogy barátnőjének imponáljon, elvállalja a srác nevelését (pedig nem imponál), és azt hiszi, fel tud majd nőni a feladathoz (pedig nem tud).
Lehetetlen életmódján továbbra sem változtat, gyereknevelési módszerei enyhén szólva is meghökkentőek, de hiába: Sonny fölött hamarosan összecsapnak az óvodástársak, az idétlen gyerekdalok és az örök kialvatlanság keltette hullámok.

A film több millió amerikai mozirajongó szavazata alapján az év elején megkapta a legjobb vígjátéknak járó díjat a People’s Choice Awards gálán, a főszereplő Adam Sandler-t (A vizesnyolcas, Nászok ásza) pedig a a közönség kedvenc komikusának kiáltották ki!


Szereplők:
Adam Sandler, Joey Lauren Adams, Jon Stewart, Rob Schneider
Rendező: Dennis Dugan
Gyártó: Columbia/TriStar
Forgalmazza: Fórum Home Entertainment
Hossz: 91 perc

DVD Információk:
Hang: DD 5.1, Stereo
Szinkronok: magyar, angol, cseh, lengyel
Feliratok: magyar, angol, bolgár, cseh, horvát, lengyel, román, szlovén
Kép: 1.85:1 (16:9)
DVD Extrák:
Interaktív menük
Közvetlen jelenetválasztás

DVD Megjelenés: 2008. június 9.
  • Ehhez a cikkhez: Apafej jelenleg nincsennek további képek.
  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 1 Átlagolt érték: 5
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

DVD filmek