Sci-fi: Natural CityDVD filmek
2080. Az utolsó nagy világháború után már csak néhány hatalmas nagyváros maradt. Az emberek mindennapi életét androidok teszik >>>
Natural City
dél-koreai film 2003
sci-fi, akció, thriller, dráma

2080. Az utolsó nagy világháború után már csak néhány hatalmas nagyváros maradt. Az emberek mindennapi életét androidok teszik könnyebbé. Az érzelmekre is képes robotok mindenhol ott vannak, a rendőrségtől az éjszakai bárokig. Bár fizikai erejük jelentősen meghaladja az emberekét, mivel csak három évet képesek "élni", úgy tűnik, hogy csak szolgák lehetnek a társadalomban.

Néhányan azonban ebbe nem nyugszanak bele, hanem inkább fellázadnak. Az ilyen renegát robotok levadászásával foglalkozó zsaruk, Noma és R azonnal akcióba is lépnek. R-nek azonban van egy titka: szerelmes egy gyönyörű kiborg táncosnőbe, akinek hamarosan lejár az élettartalma. R pedig mindenre képes, hogy megmentse szerelmét. Ezzel viszont nemcsak magát, hanem társait is veszélybe sodorja.

A koreai Szárnyas fejvadászként is emlegetett film fantasztikus látványvilágával és jól kidolgozott karaktereivel remek példa arra, hogy a sci-fi műfajban is lehet még maradandót alkotni napjainkban.

Szereplők:
Ji-tae Yu, Jae-un Lee, Rin Seo, Eun-pyo Jeong, Doo-hong Jung, Eul-dong Kim
Rendező: Byung-chun Min
Forgalmazza: Cinetel - Ázsia Extrém
Hossz: 108 perc

DVD Információk:
Hang: magyar (Stereo), koreai (DD 5.1)
Felirat: magyar
Kép: 2,35:1 (16:9)
DVD Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen eléréssel
Így készült...
Képgaléria, Előzetesek

IMDb

DVD Megjelenés: 2008. július 3.

  • Ehhez a cikkhez: Natural City jelenleg nincsennek további képek.
  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 1 Átlagolt érték: 4
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

DVD filmek