Dráma: Itália csókjaDVD filmek
A középkori, kissé habókos hölgy, Miss Bentley (Vanessa Redgrave) idestova 16 éve minden egyes nyarát egy vadregényes, >>>
itáliai tájon, a Como-tó melletti villában tölti. A II. világháború elÄ?´tti utolsó, igazán békés évben azonban váratlan – ám izgalmas – újdonság borzolja fel Miss Bentley nyugodt, pihentetÄ?´ hétköznapjait: egy igen jóképû úriember, bizonyos Wilshaw Ä?´rnagy (Edward Fox) teszi tiszteletét a villában. Hölgyünk szíve azonnal nagyot dobban, hevesebben kezd dobogni, és azon veszi észre magát, hogy mindent feledve csakis azzal törÄ?´dik, hogyan kerülhetne közelebbi kapcsolatba a vonzó katonatiszttel. Az Ä?´rnagy azonban nem nagyon törÄ?´dik az érte epekedÄ?´ hölggyel, hiszen figyelmét elsÄ?´sorban egy csinos nevelÄ?´nÄ?´, Miss Beaumont (Uma Thurman) köti le, aki éppen egy svájci iskolából érkezve némi bizsergetÄ?´ kalandot keresve flörtölni kezd az elsÄ?´ nagy háború óta a nÄ?´i nemmel nehezen boldoguló Wilshaw-val.

A furcsa szerelmi hármas kisvártatva még egy taggal bÄ?´vül, amikor színre lép egy újabb szereplÄ?´, az olasz csábító, Vittorio (Alessandro Gassman) is… Vajon hogyan telik ez a nyár a gyönyörû, comói tájon – és a szerelmre szomjazók közül kit babonáz meg leginkább Itália bódító csókja?

A Month by the Lake
amerikai film 1995
dráma

Szereplők:
Edward Fox
Uma Thurman
Vanessa Redgrave
Rendező: John Irvin
Operatőr:
Pasqualino De Santis
Zene: Nicola Piovani
Forgalmazza: Mirax
Hossz: 92 perc
Hang: 2.0
Szinkron: angol, magyar
Felirat: magyar
Kép: 1.33:1
Extra: filmográfiák

Megjelenés: 2004 December 22.
  • Ehhez a cikkhez: Itália csókja jelenleg nincsennek további képek.
  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 0 Átlagolt érték: 0  
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

DVD filmekMozifilmek