Sci-fi: Dante 01DVD filmek
A végtelen űrben járunk a galaxis peremén, messze a jövőben. Új rab érkezik a szuperbiztos börtönhajóra és pszichiátriai kutatóállomásra, >>>
Dante 01
francia film 2008
sci-fi, thriller

A végtelen űrben járunk a galaxis peremén, messze a jövőben. Új rab érkezik a szuperbiztos börtönhajóra és pszichiátriai kutatóállomásra, a Dante 01-re. Ő Saint Georges (Lambert Wilson), egy földönkívüliekkel vívott kemény összecsapás egyetlen túlélője, akit úgy tűnik démonok szálltak meg, és hatalmas belső erőkkel viaskodik. Azért küldték a börtönhajóra, mert állítólag megölte űrhajójának legénységét.

Georges fokozatosan ráébred a benne lakó titokzatos erőre, amely egy idő múlva megfertőzi a Dante 01 többi szintén nagyon veszélyes lakóját is, rabokat és börtönőröket egyaránt, és elszabadul a pokol. Brutális felkelés tör ki, amely felforgatja ezt a rémisztő labirintusvilágot.

A hajó mélyének túlvilági poklában mindenkinek szembe kell néznie a saját korlátaival, és meg kell küzdenie az odabenn lakó szörnyeteggel.

Szereplők:
Lambert Wilson, Linh Dan Pham, Dominique Pinon, Yann Collette, Bruno Lochet, Gérald Laroche, Simona Maicanescu, Francois Levantal
Rendező: Marc Caro
Forgatókönyvíró: Marc Caro, Pierre Bordage
Operatőr: Jean Poisson
Forgalmazza: SPI
Korhatár: 16 éven felülieknek
Hossz: 88 perc

DVD Információk:
Hang: magyar (DD 5.1, DD 2.0), francia (DD 5.1)
Felirat: magyar
Kép: 1,78:1 (16:9)
DVD Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen eléréssel
DVD ajánló(k) - Határvidék, Sötét anyag, A Sziklatanács titka

IMDb

DVD Megjelenés: 2008. szeptember 23.
  • Ehhez a cikkhez: Dante 01 jelenleg nincsennek további képek.
  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 1 Átlagolt érték: 4
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

DVD filmek