TV-sorozat: Magnum - 1. évad (6 DVD)DVD filmek
Készülj fel a tökéletes kikapcsolódásra minden idők egyik legnépszerűbb sorozatának kalandos epizódjaival! Ruccanj át Hawaiira >>>
Magnum - 1. évad (6 DVD)
Magnum, P.I.
amerikai film 1980
TV-sorozat, akció, krimi, vígjáték

Készülj fel a tökéletes kikapcsolódásra minden idők egyik legnépszerűbb sorozatának kalandos epizódjaival! Ruccanj át Hawaiira egy izgalmas és akcióval teli utazásra Higginsszel, T.C.-vel, Rickkel és természetesen a mindig lenyűgöző Magnummal.

Thomas Magnum magánnyomozónak egy titokzatos milliomos bestseller-író – Robin Masters – visszautasíthatatlan állásajánlatot tesz: szerződteti magán-biztonsági szolgálatához, és megbízza luxus Hawaii tengerparti birtoka védelmével.
Magnum beköltözik a pálmafák árnyékában terpeszkedő kisebbfajta palotába, élvezi a napfényt, legelteti a szemét a szebbnél szebb bikinis lányokon, és alkalmanként – ha elég csinos s megbízó – magánnyomozói feladatokat is elvállal. A rosszfiúkkal azonban könnyebben elbánik, mint Masters igencsak vonalas házvezetőjével, Jonathan Higgins-szel, aki nem nézi jó szemmel, hogy Magnum rendszeresen úgy száll be gazdája tűzpiros 308 GTS Ferrarijába, mintha a sajátja lenne.

Magnum és Higgins vidám párharca, a látványos akciók, az izgalmas ügyek, a szép lányok és a humor együtt garantálták a Magnum sorozat sikerét világszerte nyolc teljes évadon át!


Főszereplők:
Tom Selleck, John Hillerman, Roger E. Mosley, Larry Manetti, Gillian Dobb, Kwan Hi Lim
Rendezők: Donald P. Bellisario, Roger Young, Bruce Seth Green, Winrich Kolbe, Ron Satlof...
Gyártó: Universal
Forgalmazza: Select '86
Hossz: 856 perc

DVD Információk:
Hang: magyar (DD 2.0)
Kép: 1,33:1 (4:3)
DVD Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen eléréssel

IMDb

DVD Premier: 2008. október 29.
  • Ehhez a cikkhez: Magnum - 1. évad (6 DVD) jelenleg nincsennek további képek.
  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 2 Átlagolt érték: 5
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

DVD filmek