Sci-fi: Leszámolás az 51-es körzetbenDVD filmek
Két tinédzser, Blaine és Jasmine, már éppen belebonyolódnának valamilyen romantikus történetbe egy elhagyatott sivatagi >>>
Leszámolás az 51-es körzetben
Showdown at Area 51
amerikai film 2007
sci-fi

Két tinédzser, Blaine és Jasmine, már éppen belebonyolódnának valamilyen romantikus történetbe egy elhagyatott sivatagi domb tetején, amikor űrcsatára lesznek figyelmesek az égen. Az összecsapás végén mindkét űrhajó a földre zuhan. Blaine rögtön értesíti apját, Alexandert, aki egy csapat felderítővel érkezik. Alexander halálos sebet kap az egyik űrlénytől, a nagyrészt gép Cronentől, de a másik, emberszerűbb földönkívüli, Apollo csodálatos módon feléleszti.

Blaine, Jasmine és Alexander elhiszi Apollo meséjét: egy ősi tárgyat keres, amely már több ezer éve a bolygónkon van, és amelynek segítségével megmentheti az övéit. Cronen egyetlen célja, hogy elpusztítsa Apollót, és megszerezze a titokzatos relikviát. Az ősi tárgy hatalma azonban egyre bizonytalanabbá válik, és akár a földet is felrobbanthatja, ha nem találják meg még időben.

Hőseink úgy döntenek, hogy segítenek Apollónak, de eközben állandóan menekülniük kell Cronen elől. Alig bírnak lépéselőnyhöz jutni a szörnnyel szemben, akinek nyomát iszonyú pusztítás kíséri. Végül megtalálják az ősi relikviát egy hegy tetején. Ekkor azonban kiderül, hogy a titokzatos tárgy nem más, mint egy űrhajó, amely fel fogja robbantani a Földet, és az így felszabaduló energiát akarja elrabolni.

A helyzetet tovább nehezíti, hogy kiderül, valójában Cronen áll a jók oldalán, és ő az egyetlen esélyük, hogy megállítsák a gonosz Apollót, Cronen azonban az utolsó összecsapás során Apollo fogságába kerül.

Alexandernek, Blaine-nek, and Jasmine-nek helyre kell hoznia, amit elrontott. Az emberiség jövője múlik rajta...

Szereplők:
Lee Horsley, Jason London, Gigi Edgley, Christa Campbell, Coby Bell, Jahidi White
Rendező: C. Roma
Forgalmazza: SPI
Korhatár: 16 éven felülieknek
Hossz: 92 perc

DVD Információk:
Hang: magyar (DD 5.1, DD 2.0), angol (DD 5.1)
Felirat: magyar
Kép: 1,78:1 (16:9)
DVD Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen eléréssel
Előzetesek
DVD ajánló(k) - Dante 01, Határvidék, Holtak napja

IMDb

DVD Megjelenés: 2008. október 28.
  • Ehhez a cikkhez: Leszámolás az 51-es körzetben jelenleg nincsennek további képek.
  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 1 Átlagolt érték: 3
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

DVD filmek