Filmhír: Trashfilmek - Támad az AsylumFilmhírek
Az itthon egyelőre meglehetősen ismeretlen Asylum forgalmazó- és gyártó cég filmjei idehaza is megjelennek november 4-én >>>
Trashfilmek - Támad az Asylum

Az itthon egyelőre meglehetősen ismeretlen Asylum forgalmazó- és gyártó cég filmjei idehaza is megjelennek november 4-én, 950 forintos kategóriában. De miről is van szó tulajdonképpen? Vérbeli trashfilmekről!

az Asylum trashfilmjei annak ellenére tökéletesen ismeretlenek itthon, hogy a Film+ csatorna néhanapján játszogatja őket (oda is valók, kétségkívül). Az Asylumról tulajdonképpen annyit kell tudni, hogy amint megjelenik valami hollywoodi blockbuster, ők egyből kijönnek annak a nagyjából ezer forintból leforgatott direkt dvd-s változatával. E utánérzetek címei az eredeti film címével a lehető legnagyobb mértékben kell, hogy hasonlóságot mutassanak, hogy az összezavarodott pojáca és a tudatos Asylum-rajongó, netán trash-fogyasztó egyaránt őket vegye le a dvd-polcról, eredetijük helyett. A nagy pocsolya túloldalán már elég nagy rajongótábora van a stúdió C-filmjeinek, akik már gyakran azt kérik számon egy-egy filmjükön, hogy azok nem elég rosszak, netán túl gördülékenyen megcsináltak.
(Mindamellett leghírhedtebb filmjeik szúrópróbaszerűen történő ellenőrzése során egyikük sem lépi azért túl IMDb-n a 3.5 pontot a 10ből.)

Érdekes egyébként, hogy e trashfilmeket az amúgy művészfilmes profilú Budapest Film fogja megjeleníteni.

Lássuk tehát a listát, mik jelennek meg kishazánkban is dvd-n, nem túl nehéz játék keretében pedig a kedves Olvasó elgondolkodhat, melyik nagyfilm koppintásának címén röhög éppen:

100 millió évvel i.e. (100 Million BC)
Allan Quatermain és a koponyák temploma (Allan Quatermain and the Temple of Skulls)
Az idegen és a vadász harca (AVH: Alien vs. Hunter)
Halloween éjszakája (Halloween Night)
Omega vagyok (I am Omega)
A halottak légiója (Legion of the Dead)
Tökéletes katonák (Universal Soldiers)
Drakula átka (Dracula s Curse)
666: A szörnyeteg (666: The Beast)
A halál völgye: Véres Bill bosszúja (Death Valley)

Forrás: Moziplussz

2008. november 11.
  • Ehhez a cikkhez: Trashfilmek - Támad az Asylum jelenleg nincsennek további képek.
  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 0 Átlagolt érték: 0  
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

DVD filmekFilmhírek