TV-sorozat: A Cég - A CIA regénye - 1. évad (2 DVD)DVD filmek
A jó és a rossz oldal közötti határvonal már akkor is összemosódott, amikor még csak a Nyugat harcolt a Kelet ellen. >>>
A Cég - A CIA regénye - 1. évad (2 DVD)
The Company
amerikai film 2007
TV-sorozat, dráma, thriller, történelmi

A jó és a rossz oldal közötti határvonal már akkor is összemosódott, amikor még csak a Nyugat harcolt a Kelet ellen. A Cég torokszorítóan izgalmas történetet mesél a CIA és a KGB titkos háborújáról, amely behálózta az egész világot Moszkvától Berlinig, Budapesttől Londonig és Washingtontól Kubáig.

Jack McCauliffe-t Berlinbe küldik, hogy együtt dolgozzon "A varázsló" kódnevű ügynökkel, aki hamarosan a mentora lesz. Ahogy egyre jobban elmerül az intrikával és cselszövéssel tűzdelt munkában, Jack nem csupán egy rejtélyes és életveszélyes ellenséggel találja szemben magát, hanem szerelemre lobban a "Szivárvány" névre hallgató informátor iránt, akit ez a tiltott kapcsolat teljesen kiszolgáltatottá tesz a gyilkos játékban.

Ráadásul áruló van a CIA soraiban, aki létfontosságú információval látja el az ellenséget, szabotálja a Cég munkáját, és még a gyilkosságtól sem riad vissza. McCauliffe, A varázsló és főnökük, James Angelton vállvetve küzd azért, hogy elfogják a kémet, mielőtt még a világ, melyet meg kellene óvniuk, teljesen összeomlik.

Főszereplők:
Chris O'Donnell, Alfred Molina, Michael Keaton, Alessandro Nivola, Rory Cochrane, Tom Hollander, Ulrich Thomsen, Marozsán Erika
Rendező: Mikael Salomon
Gyártó: Universal
Forgalmazza: Select '86
Hossz: 278 perc

DVD Információk:
Hang: magyar (DD 2.0), angol (DD 5.1)
Felirat: magyar
Kép: 1,78:1 (16:9)
DVD Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen eléréssel

IMDb

DVD Megjelenés: 2008. november 11.
  • Ehhez a cikkhez: A Cég - A CIA regénye - 1. évad (2 DVD) jelenleg nincsennek további képek.
  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 0 Átlagolt érték: 0  
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

DVD filmek