Akció-fantasy: Watchmen: Az őrzőkMozifilmek
Ez az összetett, sokrétegű, izgalmas kalandfilm egy másik Amerikában játszódik, 1985-ben, amikor a jelmezes szuperhősök >>>
Watchmen: Az őrzők
Watchmen
amerikai film 2009
akció, fantasy, kaland, sci-fi

Ez az összetett, sokrétegű, izgalmas kalandfilm egy másik Amerikában játszódik, 1985-ben, amikor a jelmezes szuperhősök részei a társadalom mindennapi szövetének, és a „Végítélet Óra” - amely az USA és a Szovjetunió közötti feszültséget méri - folyamatosan éjfél előtt öt percen áll. Amikor az egyik egykori társukat meggyilkolják, a kimerült, de még elszánt álarcos igazságosztó, Rorschach elhatározza, hogy leleplezi az összes múltbéli és jelenlegi szuperhős megölésére és lejáratására szőtt konspirációt.
Amint kapcsolatba lép egykori bűnüldöző csapatával - nyugdíjas szuperhősök szedett-vedett bandájával, akik közül csak egynek van igazi szuperereje -, Rorschach egy széleskörű és sokkoló összeesküvésre bukkan, amely kötődik a hősök közös múltjához és katasztrofális következményei vannak a jövőre nézve. A küldetésük, hogy őrizzék az emberiséget… de ki őrzi az Őrzőket?

A minden idők legjobb képregényeként számon tartott, kultikus Watchmen adaptációja a 2009-es év egyik legjobban várt, legizgalmasabb filmes vállalkozása remek szereposztással.

Szereplők: Patrick Wilson, Jackie Earle Haley, Matthew Goode, Billy Crudup, Jeffrey Dean Morgan, Carla Gugino, Malin Akerman
Rendező: Zack Snyder
Forgatókönyv: David Hayter, Alex Tse
Operatőr: Larry Fong
Zene: Tyler Bates
Gyártó: Paramount
Forgalmazza: UIP-Duna
Hossz: 163 perc

Hivatalos honlap
IMDb

Hazai Mozipremier: 2009. március 5.

Watchmen - Trailer - Filmelőzetes:

  • Ehhez a cikkhez: Watchmen: Az őrzők jelenleg nincsennek további képek.
  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 2 Átlagolt érték: 5
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

DVD filmekMozipremierekMozifilmek