Vígjáték: SpancserekMozifilmek
Peter Klaven sikeres ingatlanügynök, és teljesen odáig van, amikor álmai nője, Zooey igent mond a házassági ajánlatára. >>>
Spancserek
I Love You, Man
amerikai film 2009
vígjáték, romantikus

Peter Klaven sikeres ingatlanügynök, és teljesen odáig van, amikor álmai nője, Zooey igent mond a házassági ajánlatára. Ám amikor a násznagy kiválasztására kerülne a sor, Peter döbbenten ébred rá, hogy nincs egy olyan közeli barátja sem, akit felkérhetne erre a megtiszteltetésre.
A helyzet megoldása érdekében bizarr és kínos „randikba” kezd különféle pasikkal, mígnem a sors összehozza Sydneyvel, aki nemcsak hogy szintén nagy rock-rajongó, de pontosan az a fajta vicces, magabiztos, jó fej srác, aki annyira hiányzott eddig Peter életéből. A két pasi annyira egymásra talál, hogy ez lassan kezdi rányomni bélyegét a vőlegényjelöltnek és kedvesének a kapcsolatára is, úgyhogy végül hősünk választani kényszerül menyasszonya és újdonsült spanja között.


Spancserek

John Hamburg (Derült égből Polly) fergeteges és fordulatos új vígjátéka, melynek spancsereit az utóbbi évek legjobb komédiáinak két kulcsfigurája, Paul Rudd (Felkoppintva, A 40 éves szűz) és Jason Segel (Lepattintva, Úgy jártam anyátokkal) alakítja.

Szereplők:
Paul Rudd, Rashida Jones, Jason Segel
Rendező: John Hamburg
Forgatókönyv: John Hamburg, Larry Levin
Operatőr: Lawrence Sher
Zene: Theodore Shapiro
Gyártó: Paramount
Forgalmazza: UIP-Duna Film

IMDb

Hazai Mozipremier: 2009. április 23.


Spancserek - Trailer - Filmelőzetes:

  • Ehhez a cikkhez: Spancserek jelenleg nincsennek további képek.
  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 0 Átlagolt érték: 0  
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

DVD filmekMozipremierekMozifilmek