Thriller: Kettős játékMozifilmek
Claire Stanwick CIA tisztviselő és Ray Koval brit titkosügynök otthagyják a kormányzati hírszerzés világát, hogy megszedjék magukat >>>
Kettős játék
Duplicity
amerikai film 2009
thriller, krimi

Claire Stanwick (Julia Roberts) CIA tisztviselő és Ray Koval (Clive Owen) brit titkosügynök otthagyják a kormányzati hírszerzés világát, hogy megszedjék magukat a két rivális multicég közt dúló, jól jövedelmező hidegháborúban. A küldetésük? Biztosítani egy termék titkosságát, amely egy vagyont hoz annak a cégnek, amely előbb szabadalmaztatja azt.


Ugyanis megbízóik - Howard Tully (Tom Wilkinson) iparmágnás és Dick Garsik (Paul Giamatti) vezérigazgató - semmilyen eszköztől nem riadnak vissza. Ám ahogy a tét nő, a rejtély fokozódik és a taktikák egyre mocskosabbá válnak, Claire és Ray számára a legravaszabb titok mégis egymás iránt érzett egyre növekvő vonzalmuk lesz. És ahogy próbálnak egy átveréssel a másik előtt járni, a két munkamániás profi azon kapja magát, hogy ármánykodásaikat az a valami veszélyezteti, amit nem tudnak kicselezni: a szerelem.

A hétszeres Oscar-jelölt Michael Clayton író-rendezője, Tony Gilroy rendkívül szórakoztató, fordulatos és romantikus krimit készített Julia Roberts és Clive Owen főszereplésével.


Szereplők:
Julia Roberts, Clive Owen, Tom Wilkinson, Paul Giamatti, Carrie Preston, Thomas McCarthy
Rendező: Tony Gilroy
Forgatókönyv: Tony Gilroy
Operatőr: Robert Elswit
Zene: James Newton Howard
Gyártó: Universal
Forgalmazza: UIP-Duna Film

Hivatalos honlap
IMDb

Hazai Mozipremier: 2009. április 30.

Kettős játék - Duplicity - Trailer:

  • Ehhez a cikkhez: Kettős játék jelenleg nincsennek további képek.
  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 0 Átlagolt érték: 0  
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

DVD filmekMozipremierekMozifilmek