Családi film: Reszkessetek betörők díszdoboz (3 DVD)DVD filmek
A díszdoboz, a filmek szinkronizált, egylemezes változatait tartalmazza, az extra lemezeket nem. >>>
Reszkessetek betörők díszdoboz (3 DVD)
Home Alone (1990, 1992, 1997)
amerikai film
családi, vígjáték

A díszdoboz, a filmek szinkronizált, egylemezes változatait tartalmazza, az extra lemezeket nem.

Reszkessetek betörők

Amikor Kevin szülei karácsonyi vakációra indultak, egy apróságról megfeledkeztek: Kevinről!
Ám a kissrác csöppet sem ijed meg attól, hogy magára marad a családi házban. Sőt, egyenesen élvezi a helyzetet.
És a mulatság akkor lesz csak igazán kitunő, amikor két ártatlan betörő téved be hozzá. A rajzfilmeken felcseperedett és nevelődött Kevin ugyanis cseppet sem ijed meg tőlük. Százféle ravaszsággal, ötlettel és csellel úgy elbánik velük, hogy a bűnözők azt kívánják, bár mentek volna inkább ők is külföldre telelni!

Reszkessetek betörők 2.

Két évvel ezelőtt a zűrös és sokgyermekes McCallister család karácsonyi vakációra utazva otthon felejtette Kevint, a kilenc éves, eleven srácot, aki kihasználva az egyedüllétet két nap alatt idegroncsot csinált két mindenre elszánt betörőből.
Idén megint utazik a család, ám ezúttal már jobban figyelnek: el is jutnak együtt a reptérre, ahol a család nagy része felszáll a floridai járatra, Kevin pedig ismét elkeveredik és percekkel később már New York felé tart egy másik gépen.
Kevin nem az a fiú, aki egy ilyen kis galibától kétségbe esne: egy kis csellel beköltözik a Plaza Hotel egyik lakosztályába és ismét élvezni kezdi a boldog egyedüllét nyújtotta előnyöket. Azonban ez a magány sem tarthat sokáig. A két frissen szökött betörőt - Kevin régi ismerőseit - ismét a fiú útjába sodorja a sors. Kevin felveszi a kesztyűt és a saját - meglehetősen brutális - módszereive nekilát kikészíteni a két csirkefogót.

Reszkessetek betörők 3.

Rossz hír minden rosszban sántikáló rosszfiúnak: megint emberükre akadtak!
Négy dörzsölt tolvaj próbál megkaparintani egy szupertitkos katonai adatokat tároló mikrochipet, melyért a feketepiacon dollármilliókat adnának felforgató hatalmak. Az értékes zsákmánynak azonban lába kél, és kalandos utat jár be egy játékautó alkatrészei között.
A nyomok Hongkongból egy csendes chicagói kertvárosba, a Pruitt család otthonába vezetnek. Csak egyvalaki tartózkodik a házban, csak ő tudja, hol rejtőzik az áhított kisautó. De a négy bajkeverő hamarosan saját bőrén tapasztalja, hogy ez az egy is bőven elég gondot okoz, mert nem létezik nála agyafúrtabb és kiborítóbb ellenfél. Ravasz, bátor, talpraesett - és csak nyolc éves! Kedvenc játékáért pedig mindenre képes…

Szereplők:
Alex D. Linz, Olek Krupa, Rya Kihlstedt, Lenny von Dohlen, David Thornton, Haviland Morris, Macaulay Culkin, Joe Pesci, Daniel Stern, Catherine O'Hara, John Heard, Roberts Blossom
Rendezők: Raja Gosnell, Chris Columbus
Gyártó: 20th Century Fox
Hossz: 312 perc

DVD Információk:
Hang: magyar, cseh, török, lengyel (Surround), angol (DD 5.1)
Feliratok: magyar, angol, cseh, török
Kép: 1.85:1 (16:9)
DVD Extrák:
Interaktív menük
Közvetlen jelenetválasztás

DVD Megjelenés: 2008. november 4.
  • Ehhez a cikkhez: Reszkessetek betörők díszdoboz (3 DVD) jelenleg nincsennek további képek.
  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 2 Átlagolt érték: 4.5
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

DVD filmek