Kalandfilm: Boszorkány-hegyMozifilmek
Évek óta keringenek sejtelmes pletykák egy titokzatos helyről a Nevada sivatag közepén, ahol az emberek gyakran megmagyarázhatatlan >>>
Boszorkány-hegy
Race to Witch Mountain
amerikai film 2009
akció, kaland, sci-fi, vígjáték

Évek óta keringenek sejtelmes pletykák egy titokzatos helyről a Nevada sivatag közepén, ahol az emberek gyakran megmagyarázhatatlan dolgokat tapasztalnak. A hely a Boszorkány-hegy nevet viseli, és amikor egy las vegasi taxisofőr (Dwayne Johnson) két természetfeletti erőkkel rendelkező tinédzsert talál a kocsijában, olyan kalandokba keveredik, melyekről korábban álmodni sem mert.

Felfedezik, hogy a világ megmentésének titka rejtőzik a hegy alatt, ezért páratlan versenyfutás kezdődik nemcsak a kormány embereivel és a gengszterekkel, hanem még az idegen fajok képviselőivel is, akik mind próbálják az útjukat állni.


Dwayne "The Rock" Johnson

A Boszorkány-hegy egy vidám és izgalmas kaland, elképesztő speciális effektusokkal tálalva. A Boszorkány-hegy Dwayne "The Rock" Johnson és Andy Fickman második közös munkája a 2007-es Gyerekjáték után, de nem csak ők garantálják az elsőrangú családi szórakozást, hanem Andrew Gunn producer is, aki korábban olyan mozikat felügyelt, mint az Esti mesék vagy a Nem férek a bőrödbe. Új filmjük egy 1975-ös Disney klasszikus, a Menekülés a Boszorkány-hegyről remake-je, és az alkotók gondoskodtak a korábbi film gyereksztárjainak (Kim Richards és Lake Eissinmann) cameojáról is az új változatban.

Szereplők: Ciarán Hinds, Garry Marshall, Cheech Marin, Dwayne Johnson, Carla Gugino, AnnaSophia Robb
Rendező: Andy Fickman
Forgatókönyv: Andy Fickman, Matt Lopez, Mark Bomback
Zene: Trevor Rabin
Operatőr: Greg Gardiner
Gyártó: Walt Disney Pictures
Forgalmazza: Fórum Hungary

Hivatalos honlap
IMDb

Hazai Mozipremier: 2009. március 26.

A Boszorkány-hegy - Race to Witch Mountain - Trailer:

  • Ehhez a cikkhez: Boszorkány-hegy jelenleg nincsennek további képek.
  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 2 Átlagolt érték: 1.5
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

DVD filmekMozipremierekMozifilmek