Vígjáték: Egy boltkóros naplójaMozifilmek
Rebecca Bloomwood (Isla Fisher – Mindenképpen talán) egy 25 éves ifjú lány, aki legjobb barátnőjénél Suze-nál lakik >>>
Egy boltkóros naplója
Confessions of a Shopaholic
amerikai film 2009
vígjáték

Rebecca Bloomwood (Isla Fisher – Mindenképpen talán) egy 25 éves ifjú lány, aki legjobb barátnőjénél Suze-nál lakik (hiszen egy közeli ismerősnek sokkal kevesebb lakbért kell fizetni…) a város egyik elegánsabb környékén. Van egy halálosan unalmas állása is: egy pénzügyi magazinnak írogat cikkeket. Mindemellett pedig fura betegségben szenved: vásárlás-mániás. Ez a szenvedély pedig leginkább anyagilag megterhelő. Olyannyira, hogy Rebeccának is nem futja rá…
A lány azonban nem adja fel, újabb és újabb pénzkereseti lehetőségeket próbál kiaknázni, melyek végül mind befuccsolnak, s Rebecca már-már az anyagi csőd szélére kerül. Ekkor üti fel a fejét egy nagy sztori lehetősége, egy olyan sztorié, amelyre hősnőnk már régóta fente a fogát.


A cikk felkelti egyik jóképű és ambiciózus kollégája, Luke (Hugh Dancy – Este) figyelmét a lány iránt. Vajon a plázákban való korzózás marad továbbra is Rebecca életcélja, vagy talál valami fontosabbat is az életben?

A kasszasikerekre specializálódott producer, Jerry Bruckheimer műhelyéből került ki a Sophie Kinsella regényein alapuló Egy boltkóros naplója, melyet a romantikus vígjátékokban is jártas P.J. Hogan (Muriel esküvője, Álljon meg a nászmenet!, Pán Péter) vezényelt le olyan nagyszerű színészekkel, mint Isla Fisher, Hugh Dancy, John Goodman, Joan Cusack, Kristin Scott Thomas és John Lithgow.

Infó:
Sophie Kinsella: Egy boltkóros naplója című regénye (és annak folytatásai) nemzetközi jelenség, amely szenvedélyes és odaadó olvasóközönséggel rendelkezik. Mindegyik könyv felkerült az amerikai és a brit bestseller listákra. Magyarországon is sikerrel adták ki mind a négy részt.

Szereplők:
Kristin Scott Thomas, Isla Fisher, Hugh Dancy, Joan Cusack, John Goodman
Rendező: P.J. Hogan
Író: Sophie Kinsella
Producer: Jerry Bruckheimer
Operatőr: Jo Willems
Zene: James Newton Howard
Vágó: William Goldenberg
Gyártó: Walt Disney és a Jerry Buckheime
Forgalmazza: Fórum Hungary
Hossz: 105 perc

IMDb
Hivatalos honlap

Hazai Mozipremier: 2009. április 9.

Egy boltkóros naplója - Trailer:

  • Ehhez a cikkhez: Egy boltkóros naplója jelenleg nincsennek további képek.
  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 3 Átlagolt érték: 5
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

DVD filmekMozipremierekMozifilmek