Akció: Crank 2 - MagasfeszültségMozifilmek
Pontosan ott vehetjük fel a vonalat, ahol az első rész abbamaradt: Chev (Jason Statham) túléli az óriási zuhanást Los Angeles >>>
Crank 2 - Magasfeszültség
Crank: High Voltage
amerikai film 2009
akció

2006 legmenőbb akciófilmjében, a Crank - Felpörögvében Chev Chelios (Jason Statham) huszonnégy órát élt át a legnagyobb pörgésben: harcolt, gyilkolt, és nem hagyta, hogy a vérében lévő adrenalin lecsökkenjen, mivel akkor a testében lévő méreg végzett volna vele. A magas oktánszámú Crank 2.- Magasfeszültségben Chev ismét a túlélésre játszik, csakhogy ezúttal egy újabb kihívásokkal teli nap virrad fel előtte.
Pontosan ott vehetjük fel a vonalat, ahol az első rész abbamaradt: Chev túléli az óriási zuhanást Los Angeles utcáira, de rögtön elrabolja őt egy kínai gengszter. Három hónappal később magához tér, és szomorúan fedezi fel, hogy a szinte elpusztíthatatlan szívét eltávolították, és egy elemmel működő új szívet kapott a helyére, amelynek rendszeresen elektromos lökésekre van szüksége ahhoz, hogy igazán működőképes legyen. Miután kiszabadul elrablói fogságából, Chev menekülőre fogja a dolgot. Nyomában a karizmatikus mexikói bandavezérrel, El Huronnal, és a kínai triádokkal, akiket az állítólag száz éves és rendkívül veszélyes Poon Dong vezet. Újra be kell térnie Miles dokihoz egy kis orvosi segítségért, és Kaylo barátjának ikertestvére is segíti őt a menekülésben. Újra felveszi a kapcsolatot barátnőjével, akinek ezúttal már nincsenek kétségei afelől, mivel is keresi kenyerét a férfi. Chev elhatározza, hogy minden áron visszaszerzi az igazi szívét, és véres és elektromossággal teli bosszút áll azokon, akik ezt tették vele.

Kapcsolódó cikkek:
Crank - Felpörögve

Szereplők:
Jason Statham, David Carradine, Clifton Collins Jr., Dwight Yoakam, Efren Ramirez, Amy Smart
Rendezők: Mark Neveldine, Brian Taylor
Operatőr: Brandon Trost
Vágó: Marc Jakubowicz
Gyártó: Lionsgate, Lakeshore Entertainment, Radical Media
Forgalmazza: Fórum Hungary
Korhatár: 18
Hossz: 95 perc

IMDb
Hivatalos honlap

Hazai Mozipremier: 2009. július 2.
  • Ehhez a cikkhez: Crank 2 - Magasfeszültség jelenleg nincsennek további képek.
  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 4 Átlagolt érték: 4
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

DVD filmekMozipremierekMozifilmek