Romantikus-vígjáték: Szerelem olasz módraMozifilmek
Minden kapcsolat hazugságon alapszik? Jake Bianski (Jay Jablonski) egy halpiacot üzemeltet Észak-Bostonban, csupa olasszal körülvéve. >>>
Szerelem olasz módra
Everybody Wants to Be Italian
amerikai film 2007
romantikus, vígjáték

Minden kapcsolat hazugságon alapszik? Jake Bianski (Jay Jablonski) egy halpiacot üzemeltet Észak-Bostonban, csupa olasszal körülvéve. Évek óta odáig van Isabelláért (Marisa Petroro), aki egykor a barátnője volt, ma azonban már házas, három gyereke van, és továbbra sem érdeklődik Jake iránt. A férfi azonban mindenkinek úgy mesél róla, mint a barátnőjéről, többek között a szemrevaló állatorvos Marisának (Cerina Vincent) is, akivel alkalmazottai hozták össze egy szingliklubban. Marisa érdeklődik Jake iránt, amíg az el nem kezd beszélni „barátnőjéről”. A férfi végül megkéri a lányt, hogy legyenek csupán barátok. Úgy is lesz.
Jake és Marisa mindketten olasznak tettetik magukat a másik előtt, látszólag különböző, ám végső soron igen hasonló okokból. Ahogy a baráti kapcsolat halad előre, Jake lassan elbizonytalanodik a lányt illetően. Kétségek gyötrik, és nem mer lépni, hiszen mi lesz, ha Isabella mégis beadja a derekát. Mi lesz akkor, ha kiderül, hogy Marisa éppúgy nem olasz, ahogy Jake sem?

A független filmes Jason Todd Ipson első ízben vetette bele magát a romantikus komédia műfajába, ehhez pedig saját forgatókönyve szolgált alapul, mely a Bazi nagy görög lagzi szellemében készült, és amely hasonlóképp az etnikumok közti vicces különbségekből és a szerelmi cívódásokból fakadó helyzetekből merítette poéntárát.

Szereplők:
Jay Jablonski, Cerina Vincent, Marisa Petroro, John Kapelos, John Enos
Rendező és forgatókönyv: Jason Todd Ipson
Operatőr: Michael Fimognari
Zene: Michael Cohen
Vágó: Mike Saenz
Gyártó: Asgaard Entertainment
Forgalmazza: Fórum Hungary
Hossz: 105 perc

Hivatalos honlap
IMDb

Hazai Mozipremier: 2009. július 30.
  • Ehhez a cikkhez: Szerelem olasz módra jelenleg nincsennek további képek.
  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 0 Átlagolt érték: 0  
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

DVD filmekMozipremierekMozifilmek