Animációs: G-Force - RágcsávókMozifilmek
Az Egyesült Államok kormánya egy titkos programban több mint egy évszázada képez ki állatokat hírszerzésre. Egy forradalmi felfedezéssel >>>
G-Force - Rágcsávók
G-Force
amerikai film 2009
3D animáció

Az Egyesült Államok kormánya egy titkos programban több mint egy évszázada képez ki állatokat hírszerzésre. Egy forradalmi felfedezéssel azonban a kísérletek új fázisba jutnak, és létrejön egy igazán különleges osztag, a G-Force. A legmodernebb, high-tech kémfelszereléssel ellátott tengerimalacok, a „Rágcsávók”; a világ sorsa az ő mancsukban van.

Az apró kommandó vezetője Darwin (Sam Rockwell eredeti hangjával), aki vérbeli vezérként nem tud elfogadni más eredményt, csak a győzelmet.Különleges ügynökei pedig a legkiválóbbak: a kibírhatatlan modorú fegyverspecialista Blaster (Tracy Morgan eredeti hangjával), a szexi harcművész-mester Juarez (Penélope Cruz eredeti hangjával), a felderítés légy-a-falon módszerével dolgozó bajnoka, Mooch, a bögöly, valamint Speckles (Nicolas Cage hangjával), a computer- és információspecialista vakond. A küldetés pedig nem hétköznapi: ellenfelük egy ördögi milliárdos, aki igába akarja hajtani a világot.

A nyár legkisebb kémei Jerry Bruckeimer producer első 3D filmjében. A kétszeres Oscar-díjas vizuális effektusokat készítő Hoyt Yeatman rendezése igazi kaland az egész családnak.


Rendező: Hoyt Yeatman
Forgatókönyv: Cormac Wibberley, Marianne Wibberley, Ted Elliott, Terry Rossio, Tim Firth
Producer: Jerry Bruckheimer
Zene: Trevor Rabin
Gyártó: Walt Disney
Forgalmazza: Fórum Hungary
Hossz: 90 perc

Hivatalos honlap
IMDb

Hazai Mozipremier: 2009. augusztus 20.

G-Force - Rágcsávók - Filmelőzetes - Trailer:

  • Ehhez a cikkhez: G-Force - Rágcsávók jelenleg nincsennek további képek.
  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 2 Átlagolt érték: 3
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

DVD filmekMozipremierekMozifilmek