Vígjáték: Stepfordi feleségekDVD filmek
Joanna Eberhart azt hiszi, a lábai eőtt hever a világ. Ő az EBS tévétársaság történetének legfiatalabb elnöke, egy figyelmes férjjel és két gyönyörű gyerekkel. >>>
Ä?Â?gy tűnik, minden tökéletes… mígnem egy katasztrofális napon összeomlik Joanna élete. Állásából kirúgják, már arra sem emlékszik, hová járnak suliba a srácok, a mintaházasság is becsődölni látszik…

Joanna Eberhart (Nicole Kidman) úgy gondolja, mindent elért az életben. Ő az EBS televízió eddigi legfiatalabb elnöke, figyelmes férje van és két szép gyereke. A felszínen Joanna élete egyszerűen tökéletes… egészen addig a katasztrofális napig, amikor minden összeomlik körülötte. Kirúgják az állásából, problémák adódnak a házasságában, nem emlékszik, hova járnak iskolába a gyerekei. Joanna úgy érzi, kezd megőrülni. Egy idegösszeroppanás kell ahhoz, hogy ő és férje, Walter (Matthew Broderick) felülvizsgálják, mi a fontos az életükben, s végül felpakolják a családot, hogy mindent újrakezdjenek a connecticuti Stepford idilli kertvárosában.
Joanna azonban hamar gyanút fog, hogy valami nincs rendben ezzel a látszólag tökéletes várossal. Ugyanígy furcsállja a dolgok állását Bobbie Markowitz (Bette Midler), aki szintén nemrég költözött ide férjével (Jon Lovitz), és az építész Roger Bannister (Roger Bart) is; ő tönkrement kapcsolatát reméli helyrehozni a konzervatív Jerryvel (David Marshall Grant).
Valami nem stimmel, az egészen biztos. Eőször is ott vannak a feleségek. Mindegyik Claire Wellingtonra (Glenn Close) hasonlít – szépek, boldogok és szokatlanul tevékenyek a házimunkában. Tudnak sütni-főzni, házat meszelni, füvet nyírni, játszani a gyerekekkel, és mindezek után még csipkés fehérneműben, csábítóan várni haza a férjet a fárasztó nap végén.
Joannát teljesen összezavarják ezek a nagyszerű, de alárendeődő asszonyok, és kezdi egyre kényelmetlenebbül érezni magát. Walter azonban maradéktalanul elégedett. Különösen a Stepfordi Férfiak Egyesülete, a város közepén álló erődszerű udvarház nyűgözi le. Szerinte a város olyan, mint egy álom. Amilyennek az életnek lennie kellene. Egészen addig, míg Joanna Eberhart közbe nem lép.

Stepfordi feleségek
The Stepford Wives
amerikai film 2004
vígjáték

Szerepők:
Nicole Kidman
Matthew Broderick
Bette Midler
Glenn Close
Christopher Walken
Jon Lovitz
Rendező: Frank Oz
Operatőr: Rob Hahn
Forgatókönyv: Paul Ridnick
Zene: David Arnold
Gyártó stúdió: Dreamworks
Forgalmazza: UIP Duna Film
Hossz: 93 perc

DVD információk:
Hang: 5.1
Szinkron: angol, lengyel, magyar, cseh
Feliratozás: angol, lengyel, magyar, cseh
Képarány: 1.85:1
DVD extrák:
Interaktív menük
Közvetlen jelenetválasztás
audiokommentár
bakiparádé
eőzetes(ek)
kimaradt jelenet(ek)
werkfilm

DVD premier: 2005 Február 9.
  • Ehhez a cikkhez: Stepfordi feleségek jelenleg nincsennek további képek.
  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 0 Átlagolt érték: 0  
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz