Sci-fi: HasonmásMozifilmek
A 2005 és 2006 között megjelent The Surrogates című képregény eredeti történetével és film noiros látványvilágával hívta fel magára >>>
Hasonmás
Surrogates
amerikai film 2009
akció, sci-fi, thriller

A 2005 és 2006 között megjelent The Surrogates című képregény eredeti történetével és film noiros látványvilágával hívta fel magára a filmesek figyelmét, mivel a sztori egyszerre hordozta magában egy izgalmas krimi, egy akciófilm és egy egyedi látványvilágú science fiction lehetőségét. 2054-ben járunk, és az emberek már elidegenedtek egymástól, és szinte már nem is érintkeznek egymással.
Ezt a célt az ún. szurrogátumok töltik be, melyek a valódi emberek fittebb, jól kinéző hasonmásai. Ezek a hasonmások végzik el a legtöbb mindennapi teendőt, sőt gyakran még ők is dolgoznak gazdáik helyett. Néhány szurrogátum meggyilkolása után Greer FBI-ügynök (Bruce Willis) egy meglepő és fenyegető összeesküvést fedez fel, de az ügy annyira bonyolult, hogy kénytelen maga is beállni nyomozni a hasonmása helyett.

A filmben visszatér a 2003-as Terminátor 3. – A gépek lázadása óta mozival nem jelentkező Jonathan Mostow rendező, valamint annak írói, Michael Ferris és John D. Brancato, de az igazán nagy hír az, hogy újra együtt szerepel a Ponyvaregény híres párosa, Bruce Willis és Ving Rhames, akik ezúttal is egymás ellenlábasait formálják meg.

Szereplők:
Bruce Willis, Radha Mitchell, Rosamund Pike, Ving Rhames, Michael Cudlitz
Rendező: Jonathan Mostow
Írók: Robert Venditti, Brett Weldele
Forgatókönyv: Michael Ferris, John D. Brancato
Zeneszerző: Richard Marvin
Operatőr: Oliver Wood
Gyártó: Touchstone Pictures
Forgalmazza: Fórum Hungary
Hossz: 104 perc

IMDb
Hivatalos honlap

Hazai Mozipremier: 2009. október 1.

Hasonmás - Surrogates - Trailer - Filmelőzetes:

  • Ehhez a cikkhez: Hasonmás jelenleg nincsennek további képek.
  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 1 Átlagolt érték: 4
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

DVD filmekMozipremierekMozifilmek