Dráma: Pippa Lee négy életeMozifilmek
Pippa Lee (Robin Wright Penn – Bűnös viszonyok) élete fenékig tejfel. A férje nagyszerű és elismert kiadó (Alan Arkin – ZseniKém – Az ügynök haláli), >>>
Pippa Lee négy élete
The Private Lives of Pippa Lee
amerikai film 2009
dráma

Pippa Lee (Robin Wright Penn – Bűnös viszonyok) élete fenékig tejfel. A férje nagyszerű és elismert kiadó (Alan Arkin – ZseniKém – Az ügynök haláli), igaz, 30 évvel idősebb nála. Már felnőtt és sikeres gyermekek büszke anyukája, valamint egy megbízható szomszéd legjobb barátja és bizalmasa. Ám, ahogy Pippa követi férjét egy új életbe – egy connecticuti nyugalmazott közösség berkeibe - eddigi idilli élete felborul egy szempillantás alatt. A sikeres és boldog nő, aki eddig volt, most veszélybe kerül. Igaz, ami igaz, a mostani kiegyensúlyozott Pippa nem kevés bonyodalmat élt már át a múltjában (félresikerült erotikus kalandozások, fogyitabletta-függő anya és egy vetélytárs öngyilkossága), míg meg nem találta végül a szerelmet és a biztonságot férje oldalán.


Ez az új élethelyzet azonban ismét önismereti utazásra kényszeríti hősnőnket, amely során társra talál egy új, különös és lelkes barát (Keanu Reeves – Ház a tónál) személyében. Pippa ezúttal szembenéz illékony múltjával és a biztosnak tűnő jelenben bujkáló titkokkal is, hogy megtalálja az igazi énjét, amely mindig is ott motoszkált benne.

A Pippa Lee négy élete a híres író, Arthur Miller lánya és egyben Daniel Day-Lewis felesége, Rebecca Miller (Menekülés az életbe, Jack és Rose balladája) harmadik rendezése. Miller mindegyik filmjében a női lélek rejtelmeit vizsgálta, s ez most sincs másképp: Pippára is izgalmas érzelmi kalandok várnak, és kiderül, hogy mennyi komplex személyiség fér meg egyetlen nőben.

Szereplők:
Robin Wright Penn, Keanu Reeves, Alan Arkin, Blake Lively, Winona Ryder, Julianne Moore, Monica Bellucci, Maria Bello
Rendező: Rebecca Miller
Forgatókönyv: Rebecca Miller
Operatőr: Declan Quinn
Vágó: Sabine Hoffman
Producerek: Brad Pitt, Lemore Syvan
Gyártó: Elevation Filmworks
Forgalmazza: Fórum Hungary
Hossz: 93 perc

IMDb

Hazai Mozipremier: 2009. október 8.

Pippa Lee négy élete - Trailer - Filmelőzetes:

  • Ehhez a cikkhez: Pippa Lee négy élete jelenleg nincsennek további képek.
  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 0 Átlagolt érték: 0  
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

DVD filmekMozipremierekMozifilmek