Akció: A szállítmányMozifilmek
Akármilyen vastag a páncél, akármilyen sok a biztonsági kamera, akármilyen ravasz a riasztórendszer, mindegyiknek van egy gyenge pontja >>>
A szállítmány
Armored
amerikai film 2009
akció, thriller, dráma

Akármilyen vastag a páncél, akármilyen sok a biztonsági kamera, akármilyen ravasz a riasztórendszer, mindegyiknek van egy gyenge pontja: az ember, akit segít. Amikor egy páncélautónak 42 millió dollárt kell rendeltetési helyére szállítani, a cég legjobb, legtapasztaltabb, legmegbízhatóbb embereit rendelik szolgálatba. És egy kezdőt. A három veterán biztonsági őr úgy dönt, hogy megtartja a pénzt. Elég rég dolgoznak ebben a szakmában, hogy tudják, hogyan lehet biztonságosan, nyom nélkül végrehajtani a tervüket. Kénytelenek az új fiút is bevenni, de amikor a tervbe hiba csúszik, a srác mindent összezavar. Az egység tagjai egymás ellen fordulnak. Először csak a veszni látszó pénzért küzdenek. Azután már az életükért.

A Kontroll rendezője Antal Nimród, immár Hollywood legközepébe érkezett: fantasztikus sztárokkal készíthette el ezt az izgalmas, különleges thrillert.Szereplők:
Matt Dillon, Laurence Fishburne, Jean Reno, Skeet Ulrich, Columbus Short
Rendező: Antal Nimród
Forgatókönyv: James V. Simpson
Gyártó: Columbia Pictures
Forgalmazza: InterCom
Hossz: 90 perc

IMDb
Hivatalos honlap

Hazai Mozipremier: 2010. január 28.

A szállítmány - Armored - Trailer, filmelőzetes:

  • Ehhez a cikkhez: A szállítmány jelenleg nincsennek további képek.
  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 4 Átlagolt érték: 4.75
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

DVD filmekMozipremierekMozifilmek