Animációs: Toy Story - Játékháború 3DMozifilmek
Az animációs filmek történetében mérföldkőnek számító Toy Story első része lassan már 15 éves. A film hatalmas rajongótábora legnagyobb örömére >>>
Toy Story - Játékháború 3D
Toy Story
amerikai film 2009
animációs

Az animációs filmek történetében mérföldkőnek számító Toy Story első része lassan már 15 éves. A film hatalmas rajongótábora legnagyobb örömére az alkotók úgy döntöttek, újra összefognak, hogy nagy kedvencüket még látványosabban, 3D-ben is nagyvászonra vigyék. A mozi már az első rész bemutatásakor hatalmas siker volt, több díjat kapott és beválasztották a 100 legjobb amerikai film közé is.

Vannak filmek, amiket mindenképp érdemes időnként elővenni és átdolgozni, ha a filmkészítés történetében forradalmi újítás történik. Ilyen a Toy Story is, ami már eredeti formájában is hatalmas lépés volt az animációs filmezés történetében, a 3D-s technikával azonban még élethűbbé és izgalmasabbá válnak a játékok kalandozásai. Az új, 3D-s verzióban a legfontosabb szempont az volt, hogy az alkotók olyan látványvilágú filmet készítsenek, aminek minden percét élvezet nézni. Ennek érdekében a filmkészítők új szoftvert fejlesztettek, mellyel majd minden kockát gyakorlatilag újraalkottak két kamera segítségével.


Rendező: John Lasseter
Gyártó: Disney - Pixar
Forgalmazza: Fórum Hungary
Hossz: 81 perc

Mozipremier: 2010. január 28.

  • Ehhez a cikkhez: Toy Story - Játékháború 3D jelenleg nincsennek további képek.
  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 2 Átlagolt érték: 3
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

DVD filmekMozipremierekMozifilmek