Akció: Brooklyn mélyénMozifilmek
Eddie Dugan-t (Richard Gere), a kiégett veterán rendőrt csupán egyetlen hét választja el jól megérdemelt nyugdíjazásától, >>>
Brooklyn mélyén
Brooklyn's Finest
amerikai film 2010
akció, krimi, thriller

Eddie Dugan-t (Richard Gere), a kiégett veterán rendőrt csupán egyetlen hét választja el jól megérdemelt nyugdíjazásától, attól, hogy visszavonuljon connecticuti halászkunyhójába. A rendőrség kábítószeres ügyosztályán dolgozó tiszt, Sal Procida (Ethan Hawke) rádöbben, hogy nincs esélye jobb életet biztosítani sokat szenvedett felesége és hét gyermeke számára. Clarence Butler-nek (Don Cheadle) pedig, aki túl hosszú ideje dolgozik már beépített ügynökként, kezd a lojalitása kollégái helyett a börtönben raboskodó Caz (Wesley Snipes), Brooklyn egyik leghírhedtebb kábítószer-kereskedője felé fordulni. A magánéletbeli és a munkájukra nehezedő nyomás miatt mindhármuknak azzal kell szembesülniük, hogy napi feladataik és a becsületük a világ legnehezebb dolgává változott.Amikor a New York-i Rendőrkapitányság célul tűzi ki maga elé egy közismert kábítószer terjesztő hálózat felgöngyölítését, a három rendőrtiszt a brooklyni alvilág, erőszak és korrupció mindent elsöprő árjában találja magát. 7 nap alatt Eddie, Sal és Tango élete végzetesen megváltozik, ahogyan maga alá temeti őket a bűn világa, melynek során minden összeomlani látszik.

Antoine Fuqua (Orvlövész, Kiképzés) filmje a világ egyik legveszélyesebb alvilági életét, a New York-i szervezett bűnözés világát jeleníti meg, ahol a rossz elleni felesküdött szolgálat teljesen hiábavaló szélmalomharcnak tűnik.


Szereplők:
Richard Gere, Don Cheadle, Ethan Hawke, Wesley Snipes, Vincent D'Onofrio, Brian F. O'Byrne, Will Patton, Ellen Barkin
Rendezte: Antoine Fuqua
Forgatókönyv: Michael C. Martin
Operatőr: Patrick Murguia
Vágó: Barbara Tulliver
Zene: Marcelo Zarvos
Gyártó: Brooklyn's Finest Productions, Overture Films, Millennium Films
Forgalmazza: Palace Pictures
Hossz: 140 perc

IMDb
Hivatalos weboldal

Hazai Mozipremier: 2010. április 29.

Brooklyn mélyén - Brooklyn's Finest - Trailer, filmelőzetes:

  • Ehhez a cikkhez: Brooklyn mélyén jelenleg nincsennek további képek.
  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 0 Átlagolt érték: 0  
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

DVD filmekMozipremierekMozifilmek